Prima seizoensouverture Excelsior'31 2

Foto bij Prima seizoensouverture Excelsior'31 2

Afgelopen zaterdag speelde Excelsior31 2 zijn eerste competitiewedstrijd in de reserve Hoofdklasse A. Niemand minder dan HHC Hardenberg was de tegenstander. Beide ploegen begonnen scherp en fel aan de wedstrijd. Daardoor waren er kansen over en weer maar dit leidde niet tot doelpunten in het eerste half uur.

Na ongeveer 34 minuten verloor de linksbuiten van HHC knullig de bal. hij speelde Marco hopman in de voeten, Marco liep alleen op de keeper af, omspeelde de keeper en schoot de 1-0 tegen de touwen.1-0 was de ruststand.

Na het thee drinken kwam HHC goed uit de start blokken en dit leidde  tot de 1-1 in 50ste minuut, na een strakke voorzet vanaf de rechterkant werd de bal binnengekopt. Vervolgens kregen wij een penalty door een overtreding in de 16 op Frank Averesch deze penalty werd niet benut door Frank.

In de 76ste minuut kregen we opnieuw een penalty na een handsbal die was gemaakt in de 16 deze strafschop werd benut door Marco Hopman en zo stond zijn naam voor de tweede keer van de middag op het scorebord. 2-1 was de eindstand. HHC had misschien meer verdient in deze wedstrijd maar gelukkig bleven de 3 punten op de Koerbelt.

A.s zaterdag speelt Excelsior 31 2 een uitwedstrijd in en tegen Berkum. De wedstrijd begint om 11.45 uur.