Excelsior'31 2 blijft op remise steken tegen angstgegner Berkum 2

Foto bij Excelsior'31 2 blijft op remise steken tegen angstgegner Berkum 2

Zaterdag stond Excelsior'31 2 een uitduel te wachten tegen Berkum 2. In de derde minuut dacht Berkum de toon te zetten door de 1-0 op het scorebord te plaatsen. De druk kwam meteen in de wedstrijd en het daaropvolgende half uur werd er van beide zijden hard gestreden.

De comeback voor Excelsior'31 2 kwam er in de 35e minuut. Via een assist van Stijn Beverdam op Marco ten Bolscher werd de stand gelijkgetrokken. Erg lang duurde dit niet. In de 45e minuut kwam Berkum opnieuw op voorsprong. Ze scoorden vanuit een vrije trap de 2-1. In de rust werd er geëvalueerd en gekeken hoe we er een betere 2e helft van zouden kunnen maken.

Na 10 minuten spelen was het Yorick Calkhoven die een bijzondere goal op zijn naam wist te schrijven. De bal passeerde de doellijn maar werd vervolgens uit het doel gewerkt. Echter, de bal was de doellijn volledig gepasseerd en daar gaat het om. De 2-2 was een feit.

Na deze tussenstand werd de wedstrijd voor beide partijen zwaar en hectisch. Er ontstond her en der onrust en kansen die niet werden benut. Opnieuw was het Berkum 2 dat voor een wijziging op het scorebord zorgde. Het was 3-2 en alles geven was het enige wat voor Excelsior'31 2 overbleef.

Na wat gemiste kansen van de kant van Excelsior 2 was het Berkum dat de eigen glazen in gooide door een eigen doelpunt te scoren, vlak voor het eind van de wedstrijd.

De eindstand werd dan ook 3-3. Voor Excelsior'31 2 een wedstrijd om van te leren, het geleerde toe te passen en zich niet opnieuw aan dezelfde (spreekwoordelijke) steen te stoten.

Op naar zaterdagmiddag, waar thuis de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk 2 zal worden gespeeld!