Ruime zege zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Ruime zege zaalvoetballers Excelsior’31

RIJSSEN - Excelsior’31 heeft zich vrijdagavond herpakken na de nederlaag van vorige week tegen Madereros CF. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen had het in sporthal de Reggehal geen kind aan Elsweide. Na een 4-0 ruststand werd het uiteindelijk 9-2.

De verhoudingen deze wedstrijd waren vanaf minuut één al duidelijk. Een bovenliggend Excelsior’31. Dit resulteerde dan ook al in drie snelle doelpunten van de Rijssense zaalvoetbalploeg. Hierna hamerde de doelpuntenmachine even, maar toch wist het team van coach Ichtus Rahanra het net nog een keer te vinden voor rust.

In de tweede helft was het spelbeeld gelijk aan die van de eerste helft. Excelsior’31 ging door met scoren, maar het incasseerde door wat slordigheidjes ook twee tegendoelpunten. De dubbele cijfers werden uiteindelijk net niet gehaald, maar het team kan tevreden zijn met de 9-2 eindstand.

Volgende week woensdagavond speelt Excelsior’31 haar derde competitiewedstrijd. Het speelt dan om 20.00 uur in Hardenberg tegen HHC.

Doelpunten Excelsior’31: Henk Lankamp (3), Jan Borghuis (2), Nikzad Mahbobi (2), Maarten Postma en Tom Kamphuis

Wedstrijdselectie Excelsior’31: Marien Baan (keeper), Jan Baan (reservekeeper), Jan Borghuis, Nikzad Mahbobi, Maarten Postma, Henk Lankamp, Tom Kamphuis, Agassi Daneljan en Remco Haan
Coach: Ichtus Rahanra
Assistent: Gerald Keizer
Teammanager: Frank ter Harmsel