Verslag: Joey GM

Opstelling: Frank Beltman (k), Jacco Vis, Gerald Harbers, Barnd Hammer, Mathai Kahraman, Laurens Smids, Jord Jansen, Jeroen Dangremond, Theun Brandriet, Denian Twellaar en Muel Kool.

Wissels Sven Jagersma en Luuk Beldman.

Zaterdag speelden we tegen Dos'37 2 uit Vriezenveen, om 12.15 uur. Na een week goed getraind te hebben en met elkaar om tafel te hebben gezeten, was iedereen gebrand om vol voor de drie punten te gaan.

We begonnen met veel druk vooruit en zette de tegenstander meteen vast. Hierdoor moesten ze wel de lange bal spelen en was het vooral een gevecht om de tweede bal. De 0-1 viel na 25 minuten spelen door goed doorlopen van Muel op een te korte terug speelbal op de keeper, muel was een fractie eerder en kon de bal er simpel inschieten.

Na een half uur kregen we een corner tegen, we verloren het kopduel en de 1-1 stond op het scorebord. Bij vlagen werd er goed gevoetbald alleen ontbrak het aan de eindpass. Vlak voor rust kregen we een penalty tegen, na slecht uitverdedigen maakte Mathai een tackle van achteren, hij raakte de bal en de tegenstander maar de scheidsrechter beoordeelde dit als een overtreding. Hierdoor gingen we met een 2-1 achterstand rusten.

De tweede helft gingen we door waar we mee begonnen waren, de tegenstander niet laten voetballen. Dos werd wel gevaarlijk in de counter, we kwamen goed weg want de aanvaller van Dos schoot op de binnenkant van de paal en belandde in de handen van Frank. Na een uur spelen kwam Sven erin voor Gerald.

We werden ook gevaarlijk, uit een corner schoot Barnd goed op goal alleen werd de bal van de lijn gehaald. Een lange bal van dos werd verlengd door de spits en plots stond de aanvaller 1 op 1 met Frank, deze faalde niet en zo stond het na 75 minuten spelen 3-1. Aan de andere kant dachten we de 2-3 te hebben gemaakt maar deze werd achteraf afgekeurd wegens buitenspel. Een 100% doelpunt werd ons afgenomen.

Daarna kwam Jeroen nog 1 op 1 met de keeper deze schoot net voorlangs. Zo bleef het dus 3-1 voor Dos'37, dit was tevens de eindstand.

Zaterdag wacht ons opnieuw een uitwedstrijd. We spelen om 12.30 uur tegen v.v Hellendoorn 2.