Zaalvoetballers Excelsior’31 stellen teleur in tweede ronde beker

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 stellen teleur in tweede ronde beker

Zaalvoetballers Excelsior’31 stellen teleur in tweede ronde beker

NIJKERK / RIJSSEN - Topklasser Excelsior’31 is vrijdagavond blijven steken in de tweede ronde van de districtsbeker. In Nijkerk ging het verrassend met 7-6 onderuit tegen hoofdklasser ZVV/Sparta de Laak 2. De nederlaag was niet onverdiend. 

Zonder de geblesseerden Maarten Postma en Henk Lankamp was de Rijssense zaalvoetbalploeg geen schim van het team dat vorige week in de competitie in een fraai duel Sportclub Olympic versloeg. Het was aan aanvoerder Jan Borghuis te danken (drie doelpunten en tweemaal een assist) dat het nog spannend bleef, maar veel persoonlijke fouten leiden teveel tegentreffers in.

Excelsior’31 zal volgende week vrijdag uit een heel ander vaatje moeten tappen. Het speelt dan wederom in Nijkerk, maar dan in competitieverband tegen de hoofdmacht van ZVV/Sparta de Laak. De gastheren zijn momenteel zonder puntverlies koploper in de topklasse. Excelsior’31 staat op de derde plaats op drie verliespunten.

Doelpunten Excelsior’31:  Jan Borghuis (3), Nikzad Mahbobi, Rik Harbers en Tom Kamphuis

Wedstrijdselectie Excelsior’31: Marien Baan (keeper), Jan Baan (reservekeeper), Jan Borghuis, Nikzad Mahbobi, Tom Kamphuis, Rik Harbers, Remco Haan en Sander Wessels
Coach: Ichtus Rahanra
Teammanager: Frank ter Harmsel 

 

Kalender icoon zaterdag 15 oktober 2016 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers