SDC Putten en Excelsior'31 komen niet tot scoren (samenvatting geplaatst!)

Foto bij SDC Putten en Excelsior'31 komen niet tot scoren (samenvatting geplaatst!)

SDC Putten en Excelsior'31 komen niet tot scoren (samenvatting geplaatst!)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie en interviews) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)

 

* Reactie Melvin Koetsier



* Reactie Peter Wesselink



* Verslag door Thijs Nieuwenhuis
Excelsior'31 heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij SDC Putten. Het lukte beide ploegen niet om het net te vinden, het bleef 0-0.

Excelsior'31 begon goed aan het duel, met een mogelijkheid voor Michel Gerritsen Mulkes en twee kansen voor Cem Köse. Ook SDC Putten kwam een aantal keren voor de goal van Excelsior'31, maar echt gevaarlijk werd het niet voor doelman Melvin Koetsier. De grootste kans in de eerste helft was voor Michel Gerritsen Mulkes. Een verkeerde terugspeelbal kwam zo voor de voeten van de Rijssense middenvelder, maar keeper Manuel Hoogewoning herstelde de fout. 

Aan het begin van de tweede helft kreeg SDC Putten iets meer controle over de wedstrijd, maar het bleef een gelijkopgaande wedstrijd tussen twee voetballende teams. SDC Putten leek uit een hoekschop op voorsprong te komen, maar doelman Melvin Koetsier kon de bal op het laatste moment nog keren. Aan de andere kant was er hoofdrol voor Manuel Hoogewoning. De SDC Putten-doelman hield een kopbal van Hielke Penterman knap uit het doel. Het laatste kwartier was voor Excelsior'31, dat met name via de invallers, Gradus Hempenius en Mitch Stockentree, nog probeerde de drie punten mee te nemen uit Putten, maar gescoord werd er niet meer. 

De neutrale toeschouwer zal, ondanks dat er geen doelpunten vielen, waarschijnlijk terugkijken op een hoofdklassewaardige wedstrijd met een terechte eindstand. Excelsior'31 kreeg de betere kansen, maar ondanks dat er niet gescoord werd heeft de ploeg van trainer Peter Wesselink laten zien dat er een stijgende lijn in het spel zit. 

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Lars Kamperman Leferink (75. Mitch Stockentree), Melvin Velthuis, Jurriaan Seppenwoolde, Patrick Jurgens, Amanuel Isa, Niek Davina, Michel Gerritsen Mulkes (73. Gradus Hempenius), Cem Köse, Hielke Penterman, Patrick Gerritsen

Volgende week speelt Excelsior'31 voor de districtsbeker, uit tegen Victoria'28. Het duel in Enschede begint om 17.00 uur.

Kalender icoon zondag 16 oktober 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers