Voor Excelsior'31 3 voelt remise tegen Be Quick'28 als een nederlaag

Foto bij Voor Excelsior'31 3 voelt remise tegen Be Quick'28 als een nederlaag

Opstelling: Petrit Krasniqi, Luuk Beldman, Jord Jansen, Gerald Harbers, Mathay Kahraman, Wouter Dittrich, Jeroen Dangremond, Tom Langkamp, Naut Dirksen, Geert Slagman en Sven Jagersma.
Wissels: Theun Brandriet, Muel Kool, Dickjan Goorman.

(door Muel Kool)
Zaterdag had Excelsior 31 3 de opdracht gekregen om drie punten te pakken van Be Quick'28 2. Het begon de wedstrijd goed en er werd weinig weg geven. Na ongeveer 20 minuten is Geert Slagman geblesseerd uitgevallen, zijn vervanger was Dickjan Goorman. Er werden duels gewonnen door Excelsior'31 3 en Be Quick'28 had moeite met het creëren van kansen.

Vlak voor rust maakte Tom Langkamp op een geweldige manier de 1-0 voor Excelsior'31 3. In de tweede helft was Excelsior'31 3 de beter voetballende ploeg maar de kansen werden niet benut. in ongeveer de 60e minuut werd er een wissel ingebracht, Sven Jagersma werd vervangen door Muel Kool kort daarna werd ook de andere wissel ingebracht, Luuk Beldman werd vervangen door Theun Brandriet.

Het leek er op dat de drie punten in Rijssen bleven, maar in blessuretijd scoorde Be Quick'28 de gelijkmaker. Dat voelde voor Be Quick'28 als een overwinning en voor Excelsior'31 3 als verlies. Met één punt kreeg Excelsior'31  3 te weinig.