Uitwerking kernwaarden Ambitie, Plezier en Betrokkenheid

Foto bij Uitwerking kernwaarden Ambitie, Plezier en Betrokkenheid

Uitwerking kernwaarden Ambitie, Plezier en Betrokkenheid

Dinsdag 25 oktober stond de eerste sessie voor het uitwerken van de kernwaarden Ambitie, Plezier en Betrokkenheid op het programma. Een prima sessie met leuke discussies. Er is vooral gesproken over een pakkende zin voor Excelsior’31 en de belofte die je aan je nieuwe leden, maar ook aan elkaar kunt doen.

Waar staat Excelsior’31 voor en wat kun je er verwachten. In groepjes met vertegenwoordigers van verschillende commissies is hierover gediscussieerd. Daaruit bleek ook dat het nog niet altijd even makkelijk is om in één zin of belofte uit te leggen waar Excelsior’31 voor staat.

Enkele voorbeelden die genoemd zijn:
* ''Samen en voor iedereen''
* ''Zelfde passie, zelfde doel''
* ''Samen presteren in een vertrouwde en gemoedelijke omgeving''
* ''We beloven dat we samen de best mogelijke sportomgeving creëren''
* ''Ik beloof dat we er samen 100% voor gaan'' 

Uit deze sessie is nog niet één pakkende zin of belofte naar voren gekomen en dat was ook niet de bedoeling. In meerdere sessies zal hierover met geïnteresseerden en vertegenwoordigers van verschillende commissies en afdelingen over nagedacht worden. Dit moet uiteindelijk leiden tot een aantal actieplannen waarin elke commissie/afdeling concreet benoemt hoe invulling wordt gegeven aan Ambitie, Plezier en Betrokkenheid. De komende twee sessies wordt er nagedacht over de gezamenlijke uitgangspunten die de basis moeten vormen van de sessies. 

Om tot breed gedragen uitgangspunten en actieplannen te komen is het belangrijk dat ook een mooie afspiegeling van de vereniging aanwezig is bij deze sessies. Dat zijn onder andere vertegenwoordigers van alle verschillende commissies en afdelingen. Maar juist ook leden die niet direct een bepaalde partij vertegenwoordigen, maar wel geïnteresseerd zijn in dit proces en er hier graag over mee willen praten.  

Geïnteresseerd? De volgende sessie is dinsdag 22 november (van 19.30-  tot ongeveer 21.30 uur) in de oude Top. Schroom niet hierbij aanwezig te zijn. Voor meer informatie kun je ook eens contact opnemen met Dieger ten Berge (diegertenberge@gmail.com) of Edgar Siemerink (edgarsiemerink@gmail.com)

Kalender icoon woensdag 9 november 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers