Harde les voor reserves Excelsior'31 bij Drienerlo

Foto bij Harde les voor reserves Excelsior'31 bij Drienerlo

Samenvatting Drienerlo 1 - Excelsior'31 2, met dank aan Jan Nijkamp

Woensdagavond heeft het tweede zaalteam van Excelsior'31 de uitwedstrijd bij v.v Drienerlo met 3-1 verloren. Na een 0-0 ruststand en een 0-1 voorsprong had Excelsior'31 lang uitzicht op een overwinning. In de slotfase ging het echter hopeloos mis en moest het berusten in de derde nederlaag op rij.

Leider Arjan Kistemaker was afwezig deze avond vanwege prive omstandigheden en werd vervangen door de coach van het eerste team, Ichtus Rahanra. Goalgetter John Lubbers moest afzeggen vanwege drukke werkzaamheden en werd vervangen door Jan Borghuis.

Voor de rust kon Excelsior'31 de bal voorin moeilijk vasthouden en werd het ver terug gedrongen op eigen helft. Toch wist het de rust te halen met een 0-0 brilstand. In de rust werd er op gehamerd om Jan Borghuis vrij te spelen op links en vanuit daar de actie te maken. Dit resulteerde effect, waaruit youngster Sander Wessels de 0-1 kon aantekenen.

Daarna had Excelsior'31 nog de nodige kansen op de 0-2, maar twee maal werd de paal geraakt door Jan Borghuis en Sander Kwintenberg. Zoals zo vaak valt de goal dan aan de andere kant en acht minuten voor tijd werd het toch 1-1. Daarna werd door beide ploegen de aanval gezocht en Drienerlo kon profiteren van een opbouwende fout in de verdediging van Excelsior'31. Na een ongeoorloofde terugspeelbal op keeper Willard Baan kon Drienerlo ook nog de 3-1 scoren was het pleit voor Excelsior'31 bepleit.

Door deze nederlaag zakt Excelsior'31 naar een plek onderin de middenmoot. Volgende week donderdag staat de derby tegen Jong Eagles op het programma. Om 21.00 uur in de Reggehal zal Excelsior'31 dan trachten om het geschonden blazoen op te poetsen.

Doelpunt Excelsior'31 2:
Sander Wessels (1)

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Willard Baan (keeper), Sander Kwintenberg, Gerald Keizer, Bart Pongers, Sander Wessels, Daan Kreijkes en Jan Borghuis
Coach: Ichtus Rahanra
Speler/trainer: Gerald Keizer