Excelsior'31 MO13-1 Glansrijk kampioen

Foto bij Excelsior'31 MO13-1 Glansrijk kampioen

Excelsior'31 MO13-1 Glansrijk kampioen

Na in de beker 1 wedstrijd te hebben gewonnen en 1 wedstrijd te hebben verloren, konden wij ons volledig gaan richten op de competitie. En dat hebben de meiden vol overtuiging gedaan.

Na 3 overwinningen met rond de 10 doelpunten, volgde een wedstrijd met een monsterscore van 23 – 0. Het leuke van deze wedstrijd was dat de meiden het elkaar gunden om te scoren en er daardoor door 8 verschillende speelsters gescoord werd. Toen viel ook voor de eerste keer het woord kampioenschap.

Na weer 2 gewonnen wedstrijden volgde “de topper” tegen Stevo uit Geesteren. Zij hadden op dat moment ook nog geen enkele wedstrijd verloren. Onze meiden waren net als de tegenstander behoorlijk gespannen voor deze wedstrijd. Maar gelukkig begonnen we goed aan de wedstrijd en werd er al vrij snel gescoord. En langzaam werd de score vergroot. Het was nog even balen toen we een doelpunt tegen kregen, het eerste en enige in deze competitie, maar de winst was binnen.

Langzaam begonnen we echt te denken aan het kampioenschap. En ja hoor, na nog 3 gewonnen wedstrijden was het afgelopen zaterdag in Bergentheim zo ver: MO13-1 KAMPIOEN!
Dit werd gevierd met champagne, kampioenschap t-shirts van de sponsor Text & Event, confetti, patat en diploma’s.

Hoe goed de meiden het hebben gedaan spreekt uit de cijfers: 10 wedstrijden gespeeld en 30 punten; 104 doelpunten voor en 1 doelpunt tegen en een topscoorster met 50 doelpunten.

De meiden die voor dit geweldige resultaat hebben gezorgd zijn:
In de voorhoede: Annabel Broos, Pascalle Tuinier en Julia Assink
Op het middenveld: Madelon Zwiers, Maud Dekker, Jet van de Velden, Lotte en Lisa Beltman (en Merle Meulman, helaas het hele seizoen geblesseerd)
In de verdediging: Naomi Baan, Christy Pijffers, Esmee Wessels, Nina Koster en Anne den Butter
In het doel: Tamar Agteresch

Trainer/Coach: Danielle Schreurs, Rita Wessels en Gea Agteresch
Grensrechter: Opa Schreurs

Kalender icoon vrijdag 25 november 2016

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers