Meisjes JO9-4M kampioen!!!

Foto bij Meisjes JO9-4M kampioen!!!

Meisjes JO9-4M kampioen!!!

Na de zomerstop is er met een geheel nieuw team bestaande uit 10 meiden in de leeftijd van 7/8 jaar aan de competitie begonnen. Voor het eerst op zaterdagochtend voetballen, voor de meesten voor het eerst 7 tegen 7 op een half veld. Allemaal nieuwe, spannende veranderingen dus.

Zonder hoge verwachtingen begonnen we dan ook tegen Luctor et Emergo en deze wedstrijd werd met 9-0 gewonnen, wat een feest!

De wedstrijden die volgden werden allemaal gewonnen, nog maar 3 te gaan en het zou zomaar kunnen zijn dat we kampioen zouden worden. Daar had niemand natuurlijk aan gedacht in het begin, maar het begon er steeds meer op te lijken.

Het waren wel de 3 "moeilijkste" wedstrijden, tegen BWO die op dat moment op de eerste plaats stonden, werd gewonnen met 4-0. Daarna volgde de wedstrijd tegen Bergentheim , dit werd al een stuk lastiger......maar uiteindelijk wonnen we met 1-0.

De laatste wedstrijd tegen Saasveldia moest het dan gebeuren, aan een gelijkspel hadden de meiden genoeg. Ze begonnen zenuwachtig aan de wedstrijd, maar al snel stond het 2-0. De spanning kwam nog even terug door een tegendoelpunt, maar uiteindelijk floot de scheidsrechter af en wonnen we deze wedstrijd ook. Einduitslag 2-1, dus terecht kampioen met 21 punten uit 7 wedstrijden. Dat was een feestje waard!

De meiden die dit toch maar mooi geflikt hebben zijn:

Loes van de Maat, Lieke Nieuwenhuis, Jade Voortman, Isabella Troost, Mara Kahraman, Adriana Baysoy, Amy van Dijk, Jade Grevelink, Rinske Strokap en Aukje Esink.

Dit alles door de goede en leuke trainingen verzorgd Ruth Veldman en Marieke Dannenberg.

Leidster: Annemarie Esink en coach Gert van de Maat

Reportage van Excelsior'31 TV:

Foto's gemaakt door Jan Sanderman:
https://www.oypo.nl/9A06AE582EDEC287

 

Kalender icoon zaterdag 26 november 2016

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers