* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie en interview) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)

84. Gradus Hempenius 2-1
89. Cem Köse 2-2

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Lars Kamperman Leferink, Melvin Velthuis, Jurriaan Seppenwoolde (46. Niek Averesch), Patrick Jurgens, Amanuel Isa (46. Boy Boeloerditi), Niek Davina (46. Mitch Stockentree), Dylan Vosskühler, Hielke Penterman (70. Stijn Beverdam), Patrick Gerritsen (46. Cem Köse), Gradus Hempenius

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis
Excelsior'31 1 speelde dinsdagavond een oefenduel tegen zondag derde divisionist Quick'20. In Oldenzaal begon de thuisploeg sterk aan de wedstrijd. Vlak voor rust kwam het dan ook verdiend op voorsprong via Melvin Degenaar.

Vlak na rust was het Rens van Benthem die, na een goede uittrap van Quick'20-keeper Felix van Berkel, de bal snoeihard achter Excelsior'31-keeper Melvin Koetsier schoot, 2-0.

In de fase daarna gebeurde er vrij weinig, totdat Gradus Hempenius in de 84e minuut de bal op een fraaie wijze over Felix van Berkel schoot, 2-1. Cem Köse kon vlak voor tijd de gelijkmaker binnentikken waardoor het oefenduel uiteindelijk eindigde in 2-2.

Zaterdag hervat Excelsior'31 de competitie met een uitduel tegen SDV Barneveld. Aanvang 15.00 uur.