* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door Jarnik Busscher (presentatie en interviews) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)

4. Christian van de Kamp 1-0
51. Cem Köse 1-1

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Lars Kamperman Leferink, Melvin Velthuis, Patrick Jurgens, Dylan Vosskühler (69. Jurriaan Seppenwoolde), Amanuel Isa, Boy Boeloerditi (89. Niek Averesch), Hielke Penterman (80. Brian Hogeweide), Gradus Hempenius, Patrick Gerritsen, Cem Köse

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis

Na drie nederlagen op rij en de uitschakeling in de KNVB Districtsbeker ging Excelsior'31 met weinig zelfvertrouwen op bezoek bij SDV Barneveld. Vanaf de aftrap nam Excelsior'31 het initiatief in de wedstrijd, maar de eerste keer dat SDV Barneveld in het strafschopgebied kwam van Excelsior'31 was het gelijk raak. Christian van de Kamp kon de bal binnentikken, nadat Excelsior'31 balverlies leed en veel te slap reageerde. Zo keek Excelsior'31 voor de zoveelste keer vrij snel in de wedstrijd tegen een achterstand aan.

Cem Köse kreeg daarna een goede mogelijk op de gelijkmaker, maar hij faalde oog in oog met de keeper van SDV Barneveld.

De eerste helft was voor SDV Barneveld dat daarna een aantal mogelijkheden kreeg om de score te vergroten. In de tweede helft kwam er een heel ander Excelsior'31 de kleedkamer uit. Hielke Penterman kreeg gelijk een grote mogelijkheid maar hij wist de bal niet in het net te schieten. Dat lukte Cem Köse even later wel, met een bekeken balletje in de lange hoek scoorde hij de 1-1.

Vanaf dat moment was Excelsior'31 heer en meester. Cem Köse had de Rijssenaren op 1-2 moeten zetten, maar hij kopte voor een leeg doel over.

Zo eindigt een wedstrijd met twee gezichten in een gelijkspel, het eerste punt van Excelsior'31 in 2017.

Volgende week staat er wederom een inhaalwedstrijd op het programma voor Excelsior'31, dan komt SV Urk naar De Koerbelt (aanvang 14.30 uur).