Reserves Excelsior’31-zaal halen belangrijke punten tegen DZVV/Fabri.nl

Foto bij Reserves Excelsior’31-zaal halen belangrijke punten tegen DZVV/Fabri.nl

Samenvatting Excelsior'31 2 - DZVV/Fabri.nl 1, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior'31 de thuiswedstrijd tegen DZVV/ Fabri.nl met 5-1 gewonnen. Door deze overwinning heeft Excelsior'31 een belangrijke stap genomen in de strijd tegen degradatie.

Excelsior'31 was sinds lange tijd weer eens compleet, maar als aanvallende impuls was Maurice Brunsman aan de wedstrijdselectie toegevoegd. De thuisploeg begon degelijk aan de wedstrijd en creëerde een aantal mogelijkheden. Door treffers van Sander Kwintenberg en Bart Pongers ging Excelsior'31 met een 2-0 voorsprong de rust in.

Na de rust werd het nog even spannend, toen de bezoekers de aansluitingstreffer maakte. John Lubbers maakte echter aan alle illusies een eind met een hard schot vanuit een mooie corner. Na de rust scoorden Gerald Keizer en Sander Wessels ook nog, waardoor er een prima 5-1 eindstand op het score bord stond.

Volgende week vrijdag speelt Excelsior'31 opnieuw tegen een directe concurrent. Dan staat de uitwedstrijd naar Gonemo/Redox uit Winterswijk op het programma.

Doelpunten:
John Lubbers, Sander Kwintenberg, Gerald Keizer, Sander Wessels, Bart Pongers

Wedstrijdselectie:
Willard Baan (keeper), Sander Kwintenberg, Gerald Keizer, Bart Pongers, Sander Wessels, Daan Kreijkes, John Lubbers en Maurice Brunsman.
Speler/coach: Gerald Keizer
Assistent: Arjan Kistemaker