Zakelijke overwinning voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Zakelijke overwinning voor zaalvoetballers Excelsior’31

Zakelijke overwinning voor zaalvoetballers Excelsior’31

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond de voorlaatste thuiswedstrijd tegen de reserves van WSV/Shoepimp met 5-0 gewonnen. Door deze overwinning blijven de Rijssenaren, met nog vier wedstrijden te gaan, op de tweede plaats staan in de Topklasse.

Het team van oefenmeester Ichtus Rahanra speelde een solide wedstrijd. Het spel was niet sprankelend, maar wel effectief. De spaarzame kansen die de bezoekers kregen werden gepareerd door doelman Marien Baan. Invaller Sander Kwintenberg liet deze avond zijn voeten spreken. Met een onvervalste hattrick bezorgde hij de rood witten een 3-0 voorsprong. Rik Harbers voegde daar twee doelpunten aan toe, waardoor er een 5-0 eindstand op het scorebord stond.

Koploper Brasil’77 ging thuis verrassend onderuit, evenals het op de vierde plaats staande Walk Inn Boys. Nummer drie Madereros CF wist haar wedstrijd wel te winnen. Excelsior’31 blijft zich hierdoor keurig mengen in de strijd om een periodetitel.

Doelpunten Excelsior’31: Sander Kwintenberg (3), Rik Harbers (2)

Wedstrijdselectie Excelsior’31: Marien Baan (k), Jan Borghuis, Maarten Postma, Henk Lankamp, Rik Harbers, Tom Kamphuis en Sander Kwintenberg.
Coach: Ichtus Rahanra
Teammanager: Frank ter Harnmsel

Kalender icoon zaterdag 11 maart 2017 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers