Gerard ten Berge komend seizoen trainer van Excelsior'31 3

Foto bij Gerard ten Berge komend seizoen trainer van Excelsior'31 3

Gerard ten Berge komend seizoen trainer van Excelsior'31 3

Gerard ten Berge wordt volgend seizoen de trainer van het derde seniorenelftal van Excelsior’31. Gerard (42) speelt vanaf zijn zesde levensjaar bij Excelsior’31 en mag daarmee gerust als clubman worden gezien. Na jarenlang in tal van selectie-elftallen te hebben gespeeld besloot Gerard onlangs de volgende stap zetten in zijn voetballoopbaan.

Gerard ten Berge beschouwt het derde elftal als een mooie instap, als trainer. Excelsior’31 ziet Gerard als de ideale man voor Excelsior’31 3, dat nog steeds mag hopen op lijfsbehoud, in de 1e klasse. 

Excelsior’31 wenst Gerard ten Berge veel succes bij deze, nieuwe uitdaging in zijn voetbalcarrière. Bij de club is men er van overtuigd dat Gerard, met zijn kennis en enthousiasme, samen met leider Joop Calkhoven en grensrechter Wim Willems, er een mooi seizoen van gaat maken.                        

Excelsior’31 2 heeft komend seizoen in Daniël Holtman een nieuwe trainer. Daniël is de opvolger van Fethi Ozerdogan. Jurjan Wouda, de huidige trainer van Excelsior’31 JO17/1, schuift een lichting op en zal Daniël Holtman opvolgen als trainer van JO19/1.

Nico Eshuis, trainer van Hellendoorn 2  en bij Excelsior’31 momenteel op vrijdagmiddag werkzaam als techniektrainer, wordt de nieuwe trainer van JO17/1.

Excelsior’31 wil een club zijn waar (ook) de persoonlijke ontwikkeling van de trainers hoog in het vaandel staat geschreven. Daarnaast is het cruciaal voor de continuïteit, volgens de beleidsmakers.

Kalender icoon woensdag 26 april 2017 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers