Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Actie Team Sexy levert 630,- euro op voor goede doel ‘’Homeride’’ Actie Team Sexy levert 630,- euro op voor goede doel ‘’Homeride’’

Het is onderhand een traditie dat Team Sexy zich op 2e Paasdag inzet voor het goede doel, in combinatie met het organiseren van een feestdag voor iedereen die op welke manier ook bij Excelsior’31 betrokken is. Van jong tot oud, aan iedereen wordt gedacht, door dit actieve seniorenteam van Excelsior’31. 

Bij de meest recente editie werd er geld ingezameld voor ‘’Homeride’’, een uniek wielerevenement dat op 24 en 25 juni voor de zevende keer plaatsvindt. Deze 24 uur durende en 500 kilometer lange tocht brengt de deelnemers van Utrecht naar Utrecht en heeft de vorm van een hart, dat langs de Ronald McDonald Huizen voert. 

Door op de fiets een grote afstand af te leggen, wordt er voor gezorgd dat de 5.099 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. 

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Dát is HomeRide. Met je team fietsen, in estafettevorm, 500 kilometer in 24 uur. Dwars door Nederland.  

Dit weekend overhandigde een delegatie van Team Sexy vol trots een cheque van 630,- euro aan René en Sandra, deelnemers van ‘’Homeride’’. Zij zijn ervaringsdeskundigen met het fenomeen Ronald McDonald Huis, aangezien hun dochter Valerie maar liefst 11 weken in het ziekenhuis verbleef en zij op die manier dicht bij Valerie konden zijn.  

De Ronald McDonald Huizen hebben hun bestaan uitsluitend de danken aan giften en wervingsacties. Immers, men hoeft op geen enkele overheidssteun te rekenen.   

Heb je interesse om in 2018 deel te nemen? Neem voor informatie contact op via info@homeride.nl of 023 - 204 90 35.Klik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 12 Juni 2017