Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Voorlopige indeling JO19 - JO17 - JO15 - JO13 en JO11 Voorlopige indeling JO19 - JO17 - JO15 - JO13 en JO11

Beste jeugdvoetballers en ouders

Na een lange periode van voorbereiding, waar veel mensen actief bij betrokken zijn geweest, is hier de voorlopige indeling van de JO19- tot en met de JO11-jeugdteams voor het seizoen 2017-2018 voor de jongens. De indeling voor de meisjes volgt in de loop van de volgende week en de indeling van de mini’s zal volgen eind augustus.

De indeling is gemaakt door de hoofdleiders  en het jeugdbestuur van Excelsior'31 in overleg met trainers en leiders. Daarbij zijn verschillende belangen goed tegen elkaar afgewogen. Een aantal verschillende opties zijn aan de orde geweest en na het afwegen van de voor- en nadelen zijn uiteindelijk de voorlopige elftallen ingevuld.

Er zullen misschien ook een aantal jongens en meisjes zijn die zichzelf liever in een ander team hadden zien spelen en wellicht zijn er ook wel ouders die het liever anders hadden gezien.

Het zal voor een ieder echter duidelijk zijn dat het elk jaar geen eenvoudige puzzel is en omdat we voor alle teams een bepaald aantal spelers nodig hebben, moeten er soms keuzes gemaakt worden.

Mochten er nog vragen zijn dan wel verzoeken dan vraag ik u dit digitaal aan te leveren bij Jan Busscher: janbusscher@hotmail.com  

De hoofdleiders zullen dan na de vakantie contact met u opnemen, om uw verzoek te bespreken.

De trainingstijden van de diverse elftallen zullen in week 33 op de site worden geplaatst. De trainingen voor de niet-selectie elftallen zullen van start vanaf maandag 28 augustus.

Namens het jeugdbestuur van Excelsior ´31

Jan BusscherKlik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 08 Juli 2017