Seizoen van start voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Seizoen van start voor zaalvoetballers Excelsior’31

Seizoen van start voor zaalvoetballers Excelsior’31

De zaalvoetbalselectie van Excelsior’31 is deze week begonnen aan het seizoen 2017/2018.

Voorbereiding
Een ‘ongunstige’ vakantieperiode zorgt ervoor dat de voorbereiding vrij kort is. In twee weken tijd werkt de selectie een aantal trainingen af, waarna op donderdag 31 augustus een oefenwedstrijd gespeeld wordt in sporthal de Reggehal. Morado CF uit Nijmegen komt dan met twee teams op bezoek in Rijssen, om het op te nemen tegen Excelsior’31 1 en 2. De wedstrijden worden gespeeld om 20.00 uur en 21.00 uur.

Start competitie/beker
De eerste officiële wedstrijden voor Excelsior’31 1 en 2 zijn op maandag 4 september (Zavodo’76 1 - Excelsior’31 2) en op vrijdag 8 september (Excelsior’31 1 - Sparta Enschede 1). Dit zijn beide bekerduels. De week daarop start de competitie.

Mutaties
Ook dit jaar zijn er een aantal mutaties binnen de selectie. Nikzad Mahbobi gaat zijn geluk beproeven bij eerstedivisionist LZV/Kuypers Hair & Wel, Willard Baan en Bart Pongers zijn gestopt en Sander Wessels gaat i.v.m. school/werk lager spelen. Daar tegenover staat de komst van Gert-Jan Schultink, Anton Acis, Jonathan Acis, Frank Haase en de terugkeer van Arnoud Baan en Agassi Daneljan.

Kalender icoon woensdag 23 augustus 2017 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers