Foto bij Excelsior'31 vergeet te scoren en verliest van MSC (samenvatting geplaatst)

* Samenvatting Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie), Leon Simons (interview) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)

* Reactie Peter Wesselink

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Simon Baysoy (46. Boy Boeloerditi), Melvin Velthuis, Tom Brummelhuis (46. Dylan Vosskühler), Niek Averesch, Niek Davina (70. Mark Breukink), Mirko Zwiers, Amanuel Isa, Cem Köse (70. Jasper Veltkamp), Hakim Ezafzafi (46. Ogùzhan Sahin), Hielke Penterman

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis
Excelsior'31 speelde zaterdagmiddag een oefenduel tegen zondag hoofdklasser MSC. In Meppel werd het 1-0 voor de thuisploeg, een uitslag die niet overeenkomt met het wedstrijdbeeld. Excelsior'31 begon namelijk goed aan de wedstrijd en via Hielke Penterman, Cem Köse en Hakim Ezafzafi had het zeker de openingstreffer kunnen maken in de eerste helft. Dat gebeurde echter niet.

MSC kwam vlak na rust op een 1-0 voorsprong uit een vrije trap die niet goed weggewerkt werd. Mehran Ali Pour Asli kon profiteren en schoot de bal overtuigend in de lange hoek. Excelsior'31 kreeg vervolgens genoeg kansen om op gelijke hoogte te komen. Invaller Dylan Vosskühler was daar het dichtste bij, hij raakte de paal uit een vrije trap.

Excelsior'31-trainer Peter Wesselink kan concluderen dat er voldoende kansen gecreëerd werden en achterin werd er weinig weggegeven. Positieve punten dus richting de eerste competitiewedstrijd, aankomende zaterdag uit tegen Huizen. Dinsdagavond staat het laatste oefenduel van de voorbereiding op het programma. Om 20.00 uur is DETO Twenterand dan de tegenstander in Vriezenveen.