Prima competitiedebuut Acis-twins bij Excelsior'31 2 (zaal) in Enschede

Foto bij Prima competitiedebuut Acis-twins bij Excelsior'31 2 (zaal) in Enschede

Afgelopen woensdagavond hebben de reserves van Excelsior'31-zaal de openingswedstrijd in de hoofdklasse met 2-2 gelijkgespeeld. Uit in Enschede tegen Drienerlo boog Excelsior'31 een 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong, maar in extremis schoot de keeper van Drienerlo in de laatste minuut de gelijkmaker binnen.

Met de nieuwelingen Frank Haase (keeper) Jonathan & Anton Acis en Gert-Jan Schultink begon Excelsior'31 onwennig aan het duel op de campus. Na de onvermijdelijke 1-0 achterstand was het Anton Acis die nog voor de rust de 1-1 scoorde. Na de rust zette Excelsior'31 aan en kwam het steeds beter in het spel. Na een mooie assist van opnieuw Anton Acis was het John Lubbers die de uitploeg op voorsprong schoot.

Het trainersduo Gerald Keizer en de teruggekeerde John Baas zag hun ploeg vervolgens een paar keer bijna uitlopen naar de 1-3. Wanneer die goal uitblijft, valt deze vaak aan de andere kant en zo ook deze avond. In de allerlaatste minuut ging de keeper van Drienerlo mee naar voren en schoot een bal die via de kluts voor zijn voeten kwam pardoen binnen. Al met al een terechte uitslag waar Excelsior'31 op voort kan borduren.

Hierna staan twee thuiswedstrijden op het programma en wanneer Excelsior’31 de vastigheden in het spel krijgt, zullen de punten 'vanzelf' komen. Volgende week donderdag 21 september staat de eerste thuiswedstrijd voor Excelsior'31 2 tegen WRZV Zwolle op het programma. Deze wedstrijd begint om 21.00 uur in de Reggehal.

Doelpunten Excelsior'31 2
Anton Acis (1), John Lubbers (1)

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2
Frank Haase (keeper), Remco Haan, Jonathan Acis, Gert-Jan Schultink, Daan Kreijkes, John Lubbers en  Anton Acis
Coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: John Baas