Jarige Daan Kreijkes pakt uit met wereldgoals tegen WRZV Zwolle

Foto bij Jarige Daan Kreijkes pakt uit met wereldgoals tegen WRZV Zwolle

Samenvatting Excelsior'31 2 - WRZV Zwolle 1, met dank aan Jan Nijkamp

Het tweede zaalvoetbalteam van Excelsior'31 heeft donderdagavond met 7-1 gewonnen van WRZV Zwolle. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen inspireerde het nieuwe tenue van sponsoren Haardenstore.nl en 12Build de thuisploeg tot een knappe overwinning.

Vanaf het begin speelde Excelsior'31 geconcentreerd en efficiënt. Bij de rust was het al 5-0 door o.a. twee doelpunten van Daan Kreijkes, die eerder deze week zijn verjaardag vierde. Eén doelpunt van Kreijkes was van ongekende schoonheid op aangeven van John Lubbers. Zeker de moeite waard om de samenvatting van Jan Nijkamp van Multivideo te bekijken! Ook Gert-Jan Schultink en de gebroeders Acis deden een duit in het zakje. Na de rust gingen de stoppen door bij de tegenstander uit Zwolle, hetgeen resulteerde in een rode kaart voor hun aanvoerder. De sfeer binnen de lijnen werd er niet beter op, waardoor het spelniveau achteruit ging. Uitblinker Daan Kreijkes en nieuwkomer Gert-Jan Schultink voerden de score uiteindelijk op naar 7-1.

Door deze overwinning is Excelsior'31 2 het seizoen aardig gestart met vier punten uit twee wedstrijden. Doordat Sparta Enschede een klasse lager is gaan spelen, is Excelsior’31 nu twee weken vrij. Alle tijd om vandaag (vrijdag 22 september) de bruiloft van de teammanager van het eerste, Arjan Kistemaker, goed mee te vieren. Via deze weg wil de selectie van Excelsior'31 2 Arjan en zijn vrouw Erica alvast van harte feliciteren.

Doelpunten Excelsior'31 2: Daan Kreijkes (3), Gert-Jan Schultink (2), Jonathan Acis en Anton Acis

Selectie Excelsior’31 2: Frank Haase (keeper), John Lubbers, Gerald Keizer, Daan Kreijkes, Arnoud Baan, Gert-Jan Schultink, Anton Acis, Jonathan Acis en Remco Haan
Speler/coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: John Baas