Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen in Nijkerk

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen in Nijkerk

Samenvatting ZVV Sparta Nijkerk - Excelsior'31, met dank aan Jan Nijkamp

NIJKERK / RIJSSEN - De zaalvoetballers van Excelsior’31 wonnen vrijdagavond met 1-4 bij ZVV Sparta Nijkerk. Het team van coach Ichtus Rahanra komt door deze overwinning in verliespunten gelijk met koploper IFC Zwolle.

In een gezapige wedstrijd kwamen de Rijssenaren geen moment in gevaar. Door doelpunten van Tom Kamphuis, Arnoud Baan en Jan Borghuis was de stand 0-3 bij rust. In de tweede helft scoorde voor Excelsior’31 alleen Maarten Postma nog uit één van de vele kansen. De thuisploeg deed enkele minuten voor tijd nog wat terug. Eindstand 1-4.

Doordat koploper IFC Zwolle wederom punten liet liggen, komt de Rijssense formatie in verliespunten nu gelijk met de Zwollenaren. ZVV Ede won haar wedstrijd wel, hetzij nipt, waardoor er nu drie teams aan kop staan met een gelijk aantal verliespunten in de topklasse.

Vrijdag 17 november speelt Excelsior’31 de thuiswedstrijd tegen WSV. Het duel in sporthal de Reggehal begint om 21.00 uur.

Doelpunten Excelsior’31: Tom Kamphuis, Arnoud Baan, Jan Borghuis en Maarten Postma

Wedstrijdselectie Excelsior’31: Marien Baan (k), Arnoud Baan, Jan Borghuis, Gert-Jan Schultink, Tom Kamphuis, Henk Lankamp, Sander Kwintenberg, Maarten Postma en Rik Harbers