Reserves Excelsior'31-zaal langs FC 't Hoekje

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal langs FC 't Hoekje

Reserves Excelsior'31-zaal langs FC 't Hoekje

Samenvatting FC 't Hoekje/Toyota Oldenzaal 1 - Excelsior'31 2, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen maandagavond hebben de reserves van Excelsior'31-zaal de derby uit bij FC ’t Hoekje/Toyota Oldenzaal met 2-3 gewonnen. In deze lastige uitwedstrijd waren het de rood-witten die in de laatste minuten de belangrijke overwinning binnen sleepten en zodoende afstand namen van de laatste plekken in de Hoofdklasse.

Omdat assistent-coach John Baas afwezig was en Agassi Daneljan nog op de weg terug is van een slepende blessure zaten Gerald Keizer en zijn collega Tomas Elmas van sponsor 12Build (samen met Sfeerhuis Baan) deze avond op de bank als coaches. Arnoud Baan en Henk Lankamp waren aan de selectie toegevoegd, zodat er een sterk team aantrad deze avond. Door een treffer van Jonathan Acis, op aangeven John Lubbers, kwam Excelsior'31 op een 0-1 voorsprong. Uit een verre ingooi kwam FC 't Hoekje langszij, zodat de ruststand 1-1 was.

Na een gele kaart van FC 't Hoekje werd er snel door gewisseld en was het Daan Kreijkes die bij de tweede paal de 1-2 aantekende. Hierna hield de jonge, talentvolle keeper Frank Haase zijn ploeg een aantal keer uitstekend op de been. Paar minuten voor tijd scoorde 't Hoekje echter toch nog de 2-2 en leek het duel onbeslist te eindigen. Henkie 'scoort altijd' Lankamp dacht hier anders over en nam toch zijn goaltje weer mee. Na een mooie assist van Remco Haan besliste hij het duel na een vlotte counter en zodoende kon Excelsior'31 toch de belangrijke punten meenemen naar Rijssen.

Volgende week donderdag staat de thuiswedstrijd tegen SVI (oude club van assistent-coach John Baas) op het programma. 

Doelpunten Excelsior'31 2:
Jonathan Acis, Daan Kreijkes, Henk Lankamp

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Frank Haase (keeper), Remco Haan, Jonathan Acis, Anton Acis, Arnoud Baan, Henk Lankamp, Daan Kreijkes, John Lubbers. 
Coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: Tomas Elmas

Kalender icoon dinsdag 14 november 2017 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers