Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Zaterdag 23 december: Playstation 4 FIFA toernooi bij Excelsior'31 Zaterdag 23 december: Playstation 4 FIFA toernooi bij Excelsior'31

Zaterdag 23 december wordt voor de vijfde keer op rij het Playstation 4 FIFA toernooi gehouden bij Excelsior'31. Dit jaar met de meest recente versie, FIFA18. Waar in het eerste jaar 65 deelnemers zich inschreven, zit te de organisatie nu al op dit aantal. De inschrijving is nog maar een week open en de aanmeldingen stromen binnen. 

Daarom een oproep aan alle e-sporters van Rijssen, schrijf je zo snel mogelijk in via je leider of ac@excelsior31.nl want VOL=VOL!

Deelname kost  € 5,- , met dank aan de ondersteuning van de Vriendenkring Excelsior'31. Door hun steun kan de Activiteiten Commissie het inschrijfgeld laag houden. 

Het definitieve speelschema volgt een week voor aanvang. Over het algemeen spelen de jongere gamers rond 10- tot en met 14 uur,  waarna de oudere gamers aan de slag gaan. . 

De Activiteiten Commissie heeft nog een aantal andere activiteiten op de agenda staan. Bekijk deze snel en zet ze in je agenda!Klik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 01 December 2017