Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Nieuw: Nieuwsbrief Technische Commissie Nieuw: Nieuwsbrief Technische Commissie

Nieuwsbrief
TC EXCELSIOR’31

Dit seizoen zijn wij als Technische Commissie van start gegaan bij Excelsior’31.  Wij hebben de volgende taakverdeling:

Marcel Borkent
Hoofd opleidingen, aanspreekpunt coördinatoren,  volgt trainingen en wedstrijden , dient als aanspreekpunt voor technische staf, begeleidt en stimuleert deze, doorstroming jeugd richting senioren, scouting intern en extern, verantwoordelijk voor contracten spelers en trainers, organiseert periodiek trainersoverleggen

Harry Beltman
Volgt trainingen en wedstrijden, scouting intern en extern, aanspreekpunt trainer Excelsior 1, aanspreekpunt selectiespelers senioren, verantwoordelijk voor contracten spelers en trainers

John Nales
Scouting intern en extern, verantwoordelijk voor contracten spelers en trainers, volgt trainingen en wedstrijden

Berend Veneklaas
Financiën, eindverantwoordelijk voor budget dat beschikbaar gesteld wordt, verantwoordelijk voor contracten spelers en trainers

Jeffrey Lichtenberg
Secretaris, stelt de contracten op, beheert deze en legt ze vast in een database, verzorgt administratie vergaderingen TC, aanspreekpunt bestuur richting TC

De  TC draagt zorg voor het opzetten, invoeren en naleven van het voetbaltechnische beleid van de selectie elftallen in afstemming en met goedkeuring hoofd technische zaken van het bestuur. Daarnaast houdt de TC toezicht op de uitvoering van het technische beleid.  De uitvoering van dit beleid ligt in de dagelijkse praktijk bij de hoofd opleiding,  coördinatoren, trainers en leiders.

Waar we voor gaan

Prestatie en spelplezier staan voorop. De basis hiervoor:

-    Een over de gehele linie goed geleide organisatie
-    Professionaliteit
-    Investeren in onze jeugd en jeugdtrainers
-    Opleiden van jeugdspelers tot goede en waardevolle senioren
-    Sportief gedrag binnen en buiten velden
-    Trainen om te ontwikkelen
-    Spelen om te winnen

Waar we voor staan

De Excelsior’31 kernwaarden:
-    Ambitie
-    Plezier
-    Betrokkenheid

TC Jaarkalender (Augustus/September/Oktober/November/December)

- Gezamenlijke aftrap seizoen
- Kennismakingsgesprekken spelers 1e selectie
- Periodiek trainers- en coördinatorenoverleg jeugd en senioren
- Tussenevaluatie spelers en staf 1e elftal met doorkijk selectie 1e elftal naar nieuwe seizoen
- Overleg met scouting
- Tussenevaluatie met coördinatoren en trainers

STERKE START

De start van onze jeugdselectie teams valt allesbehalve tegen. Integendeel zelfs! Zo staan op dit moment Excelsior’31 O15-1 en Excelsior’31 O13-1 bovenaan in de competitie en doen O11-1 en O19-1 bijzonder keurig mee in de top 3.

Waar O17-1 een aantal keren aan de verkeerde kant van de score zat, spelen zij desondanks netjes mee in de middenmoot. Voor de 2e selectie elftallen is de top 3 klassering van O19-2 vooral opvallend, zij spelen immers in deze eerste klasse enkel tegen eerste selecties. Een bijzondere prestatie! Naast deze uitschieter doen de 2e elftallen van de O17 tot en met O11 teams mooi mee in hun competities.

In de onderbouw spelen de O9 en O8 teams in de nieuwe competitie, waarin geen standen worden opgenomen. Bij deze piepjonge teams staat ontwikkeling en plezier voorop en dat is wekelijks te zien. De spelvreugde spat er af!

JEUGD MET TOPTALENT

Dat Excelsior’31 talent in huis heeft, dat wisten wij al. Maar ook FC Twente en PEC Zwolle weten dit inmiddels. Zo is jeugdspeler Stan de Goeijen geselecteerd voor een aantal stagetrainingen bij FC Twente. En met succes, want na de eerste 7 trainingen is Stan door naar de volgende 7 trainingen. Ook onder 8-speler Levi Dengerink is geselecteerd voor meerdere stagetrainingen. Hij is actief bij bij PEC Zwolle. We wensen zowel Stan als Levi heel veel succes!

Maar er is meer! De volgende onder 13-spelers zijn geselecteerd voor de stagetrainingen van de KNVB regio Enschede/Doetinchem: Niels den Hertog, Ezra Middag, Tim Nijkamp, Thom Slagman, Jannick Gerritsen, Jasper den Hertog en Milan Borkent. Gefeliciteerd jongens!

 Klik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 24 November 2017