Reserves Excelsior'31-zaal maken geweldige comeback tegen SVI 2

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal maken geweldige comeback tegen SVI 2

Samenvatting Excelsior'31 2 - SVI 1, met dank aan Jan Nijkamp

Donderdagavond hebben de reserves van Excelsior'31 de wedstrijd tegen de reserves van SVI uit Zwolle met een 6-6 gelijkspel afgesloten. Bij een 2-5 achterstand was het keeper Willard Baan die in de tweede helft zijn ploeg op sleeptouw nam en Excelsior'31 alsnog een punt bezorgde.

Door de afwezigheid van de twinbrothers Jonathan en Anton Acis en keeper Frank Haase waren Ruud Kreijkes en keeper Willard Baan aan de wedstrijdselectie toegevoegd. Voor assistent-coach John Baas was het een bijzonder weerzien met zijn oude club. Excelsior'31 had aanvankelijk moeite om in het spel te komen. De verdediging liet een aantal maal keeper Willard Baan in de steek, waardoor de ruststand 2-3 was.

Na de rust probeerde Excelsior'31 zich te herpakken, maar dit lukte slechts deels. SVI liep verder uit naar 2-5. Dit was het moment dat het alles of niks werd en keeper Willard Baan verliet zijn doel om te gaan meevoetballen. SVI wist zich geen raad met deze situatie en in no time kwam Excelsior'31 terug tot 4-5. Hierna werd er niet doorgedrukt en na balverlies voorin liep SVI toch weer uit naar een 4-6 voorsprong. In de slotfase kwam Excelsior door twee doelpunten van tweede-paal-specialist Daan Kreijkes toch nog terug tot 6-6. Gezien het scoreverloop was het dit het maximale resultaat voor Excelsior'31 deze avond.

Aanstaande maandag staat de uitwedstrijd tegen Jong Eagles uit Oldenzaal op het programma.

Doelpunten Excelsior'31 2:
Daan Kreijkes (3), John Lubbers (2) en Ruud Kreijkes

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Willard Baan (keeper), Remco Haan, Gerald Keizer, Daan Kreijkes, John Lubbers, Ruud Kreijkes en Agassi Daneljan
Speler-/coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: John Baas