Reserves Excelsior'31-zaal geven studenten Drienerlo lesje efficiënt zaalvoetbal

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal geven studenten Drienerlo lesje efficiënt zaalvoetbal

Reserves Excelsior'31-zaal geven studenten Drienerlo lesje efficiënt zaalvoetbal

Samenvatting Excelsior'31 2 - Drienerlo 1, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior'31 de wedstrijd de derby tegen Drienerlo met 5-1  gewonnen. Door deze overwinning tegen een directe concurrent neemt Excelsior'31 verder afstand van de onderste regionen en schuift het op naar de middenmoot in de Hoofdklasse. Bij vlagen werd er goed gespeeld en het was dan ook een terechte overwinning voor de mannen van ‘Jan de Wit’.

Door de afwezigheid van  Agassi Daneljan en gebroeders Haase waren Rik Harbers en WIllard Baan aan de selectie toegevoegd voor deze avond. Niet voor niets, want Willard Baan keepte andermaal een grandioze wedstrijd en hield zijn ploeg in de wedstrijd op de momenten dat het nodig was. Rik Harbers scoorde twee fraaie treffers, waaronder de belangrijke 4-1. Excelsior'31 begon eindelijk eens goed aan de wedstrijd en binnen anderhalve minuut was het Maurice Brunsman die een briljante akka door de benen van een tegenstander afrondde met een mooie schuiver. Voor de rust waren het de twinbrothers Acis, die na lang blessureleed beide een duit in het zakje deden en de stand naar 3-1 tilden. 

Tijdens de thee werd er door het trainersduo John Baas en Gerald Keizer op gehamerd om toch vooral scherp te blijven. Dit lukte helaas niet en in no time was het Drienerlo die de aansluitingstreffer forceerde. Hierna hield Willard Baan zijn doel goed schoon, zodat Rik Harbers de bevrijdende 4-1 aantekende. Vlak voor tijd schoot hij de bal ook nog eens over de mee opgekomen keeper van Drienerlo heen en was de eindstand 5-1.

Komende weken zullen de reserves van Excelsior'31 twee uitwedstrijden spelen. Aanstaande woensdag speelt het tegen WRZV Zwolle. Maandag 5 februari zullen de degens worden gekruist tegen concurrent ASV Dronten. Over de eerstvolgende thuiswedstrijd wordt u op de hoogte gehouden. 

Doelpunten Excelsior'31 2:
Rik Harbers (2), Maurice Brunsman, Jonathan Acis en Anton Acis

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Willard Baan  (keeper), Daan Kreijkes, Maurice Brunsman, Jonathan Acis, Anton Acis, Rik Harbers, Remco Haan en John Lubbers
Coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: John Baas

Kalender icoon zaterdag 20 januari 2018 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers