Zakelijke overwinning voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Zakelijke overwinning voor zaalvoetballers Excelsior’31

Zakelijke overwinning voor zaalvoetballers Excelsior’31

Samenvatting Excelsior'31 - ZVV Sparta Nijkerk, met dank aan Jan Nijkamp

RIJSSEN - De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben de overwinning op ZVV Ede een goed vervolg gegeven. Vrijdagavond won het in Sporthal de Reggehal met 9-5 van laagvlieger ZVV Sparta Nijkerk. Halverwege de wedstrijd stond het team van coach Ichtus Rahnra met 5-1 voor. In de tweede helft ging het door met scoren, maar incasseerde de Rijssenaren op slordige wijze een aantal tegendoelpunten, met uiteindelijk een eindstand van 9-5.

Koploper IFC Zwolle ging eerder deze week onderuit, waardoor Excelsior’31 nog een sprankje hoop op de titel mag hebben. ZVV Ede won haar wedstrijd wel, en is nu titelkandidaat nummer één. De stand aan kop in de Topklasse is als volgt: 1. IFC Zwolle 17-38, ZVV Ede 15-33, 3. ZVV Twente 15-32, 4. Excelsior’31 16-32 en 5. Sporting Harderwijk 15-28.

Excelsior’31 speelt aankomende donderdag de halve finale van de beker. Thuis in Sporthal de Reggehal in Rijssen is om 20.00 uur Drienerlo de tegenstander. De winnaar van het duel speelt op vrijdag 20 april de finale op neutraal terrein tegen ZVV Twente of Morado CF.

Doelpunten Excelsior’31
Tom Kamphuis (3), Rik Harbers (2), Gert-Jan Schultink, Arnoud Baan, Jan Borghuis en Sander Kwintenberg

Wedstrijdselectie Excelsior’31
Marien Baan (k), Tom Kamphuis, Rik Harbers, Gert-Jan Schultink, Arnoud Baan, Jan Borghuis, Maarten Postma en Sander Kwintenberg

Kalender icoon zaterdag 24 februari 2018 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers