Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Zaalvoetballers Excelsior’31 verliezen van reserves WSV Zaalvoetballers Excelsior’31 verliezen van reserves WSV

APELDOORN / RIJSSEN - De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond een nederlaag moeten incasseren tegen de reserves van WSV. In Apeldoorn ging het met 4-2-onderuit.

Door ziekte, blessures en andere omstandigheden moest Excelsior’31 enigszins gehavend én met een krappe selectie aan de wedstrijd beginnen, waardoor keeper Gerjan Bakker en Daan Kreijkes bij de wedstrijdselectie aansloten. De formatie van Ichtus Rahanra leverde hierdoor kwaliteit in, maar de vervangers speelden een prima wedstrijd.

Excelsior’31 kwam op een 0-1 voorsprong, maar in een kort tijdbestek liep het voor rust tegen drie tegendoelpunten aan (3-1). Na rust speelde het een iets soliedere wedstrijd, maar evenals in de eerste helft ontbrak vaak de juiste eindpass. Nadat het de 4-1 tegen kreeg, werd keeper Gerjan Bakker vervanger voor een ‘vijfde velspeler’. Dit ging Excelsior’31 goed af, maar meer dan één doelpunt leverde dit niet op, waardoor de Rijssenaren uiteindelijk met een 4-2 nederlaag huiswaarts keerde.

De aankomende twee weken is Excelsior’31 vrij in de Topklasse, waarna het op woensdag 4 april afreist naar Nijkerk voor het duel tegen Walk Inn Boys. Op vrijdag 14 april wacht de laatste competitiewedstrijd, dan speelt het tegen Sporting Harderwijk.

Doelpunten Excelsior’31:
Henk Lankamp, Sander Kwintenberg

Wedstrijdselectie Excelsior’31:
Gerjan Bakker (K), Arnoud Baan, Gert-Jan Schultink, Henk Lankamp, Maarten Postma, Sander Kwintenberg en Daan KreijkesKlik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 17 Maart 2018