Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Vacatures keeperstrainer en keeperscoördinator Vacatures keeperstrainer en keeperscoördinator

Voor het komende seizoen 2018-2019 zijn we op zoek naar een keeperstrainer en keeperscoördinator.

Keeperstrainer voor de JO-011/013 selectiekeepers  

De functie

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige keeperstrainer die zich er voor inzet om het maximale uit de selectiekeepers te halen. Je werkt op een positieve manier om de keepers doormiddel van trainingen  zowel, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken. Het inspireren en stimuleren van de keepers om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de rol als keeperstrainer. Het uitdragen van de kernwaarden van Excelsior’31 (Ambitie, Plezier & Betrokkenheid) behoort tot de functie. De trainer heeft een belangrijke rol in de doorstroming van de jeugdkeepers naar een hoger team. Tevens heeft hij hierdoor wekelijks een goede afstemming met de coördinator en waar nodig met de trainers van de betreffende teams. In de basis gaat het om de training op de woensdagavond. De wedstrijden van de keepers dienen op regelmatige basis bezocht te worden.

Jouw profiel

Ben jij die keeperstrainer met de ambitie om jonge selectiekeepers beter te maken, kun je goed samenwerken met anderen en heb je ervaring in de omgang met jeugdkeepers. Dan zoeken we jou.

Solliciteren

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV naar Excelsior’31  ter attentie van de Technische Commissie.

Het mail adres is: tcjeugdexcelsior31@live.nl

 

Keeperscoördinator selectiekeepers  

De functie

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken keeperscoördinator die zorgt voor een goede afstemming tussen de selectiekeepers en keeperstrainers. Je werkt op een positieve manier om alles op rolletjes te laten verlopen. Het uitdragen van de kernwaarden van Excelsior’31 (Ambitie, Plezier en Betrokkenheid) behoort tot de functie. De coördinator heeft een belangrijke rol in de doorstroming van de jeugdkeepers naar een hoger team. Tevens heeft hij hierdoor wekelijks een goede interactie met de trainers en waar nodig met de Technische Commissie.

Jouw profiel


Een betrokken persoon die graag zaken regelt en met mensen om kan gaan. Bij voorkeur iemand met ervaring of affiniteit met het keepersvak.

Solliciteren

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV naar Excelsior’31  ter attentie van de Technische Commissie.

Het mail adres is: tcjeugdexcelsior31@live.nl

 Klik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 19 Maart 2018