Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Instuif-zaalvoetbaltrainingen/wedstrijden bij Excelsior’31 (GEEF JE NU OP!) Instuif-zaalvoetbaltrainingen/wedstrijden bij Excelsior’31 (GEEF JE NU OP!)

De Technische Commissie van de zaalvoetbalafdeling van Excelsior’31 organiseert in de maanden april, mei en juni 2018 diverse instuif-zaalvoetbaltrainingen en onderlinge zaalvoetbalwedstrijden.

Denk jij het niveau van de zaalvoetbalselectie aan te kunnen? En lijkt het je leuk om een keer mee te trainen of een onderlinge wedstrijd mee te spelen? Dan is dit de ideale mogelijkheid!

Excelsior’31 heeft momenteel veertien zaalvoetbalteams, waaronder drie selectieteams. Het eerste team speelt in de landelijke Topklasse, het tweede team in de Hoofdklasse en het derde team in de 1e klasse.

Iedereen - lid of geen lid van een (zaal)voetbalclub - uit de gemeente Rijssen-Holten en omgeving kan zich kosteloos aanmelden. Deze instuif is bedoelt voor spelers met de minimale leeftijd van 15 jaar.

Aanmelden kan d.m.v. het sturen van een e-mail naar: tczaal@excelsior31.nl o.v.v. je naam, leeftijd, telefoonnummer en indien van toepassing je huidige vereniging en positie op het veld.

De Technische Commissie neemt vervolgens contact met je op en houd je op de hoogte wanneer én op welke data deze activiteiten zijn.Klik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 22 Maart 2018