Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Zaterdag 9 juni: Excelsior'31 Familiedag Zaterdag 9 juni: Excelsior'31 Familiedag

Zaterdag 9 juni a.s. staat de jaarlijkse Excelsior'31 Familiedag op het programma. Zoals jullie gewend zijn, zal er dit jaar ook weer het een en ander georganisseerd worden voor jong en oud.

De dag begint met de laatste speelronde van de Minicompetitie. De activiteitencommissie is aanwezig om de kleinste jeugd te schminken. Lid of niet, wij schminken iedereen! 

Als het voetbal niet leuk genoeg is, is er een clown die voor het nodige vermaak gaat zorgen.

Ook zorgt de activiteitencommissie voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar, de moeders tegen de mini's. Bij deze dus ook een oproep aan alle moeders, zussen, tantes en andere dames. Neem je sportschoenen mee! Exacte tijdstip volgt.

Het team van de week was ook dit jaar een succes, de finaleronde wordt rond de middag gespeeld op het hoofdveld. Hier mogen de beste penaltynemers van het seizoen 2017/2018 nogmaals hun kunsten vertonen.

Tussen dit geweld door wordt er op het "rode plein" bij veld 4 een heus Panna-king toernooi gespeeld. Wie is de panna koning van Rijssen? Iedereen mag meedoen! Let wel even op de tijden zodat je in de juiste categorie komt te spelen, tijden worden nog bekend gemaakt.

Rond de middag zal ook de jaarlijkse editie van het G-team tegen de leiders plaatsvinden op het hoofdveld. Ieder jaar weer een fantastische wedstrijd.

Natuurlijk mag ook het jaarlijkse Peare Jan Toernooi niet ontbreken. Dit is een toernooi voor alle senioren, zaalvoetballers, 35/45+ teams, A- en B-jeugd, jeugdleiders en jeugdtrainers, dames en families. Het toernooi begint dit jaar om 13.30 uur (13.00 uur aanwezig). Klik hier voor meer informatie. 

De dag wordt afgesloten met een optreden van Spanish Fly, de band met onder meer Excelsioren Gerrit, Arjan en Jord Jansen. 

Buiten alle activiteiten wordt er ook geld ingezameld voor onderzoek naar hersenkanker. Helaas is hier nog te weinig over bekend en we stellen ons sportpark die dag beschikbaar om zo veel mogelijk op te halen voor dit belangrijke doel. Geld wordt opgehaald door o.a. een verloting en verkoop van ambachtelijk ijs van Bonvanie.

Kortom, genoeg te doen! Hou de website in de gaten voor de exacte tijden. Klik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 01 Juni 2018