Dinsdag live uitzending Excelsior'31 TV met Sjors Brugge en Patrick Jurgens

Foto bij Dinsdag live uitzending Excelsior'31 TV met Sjors Brugge en Patrick Jurgens

Dinsdag live uitzending Excelsior'31 TV met Sjors Brugge en Patrick Jurgens

Dinsdagavond om 20.00 uur trapt Excelsior'31 af voor haar eerste duel in de nacompetitie voor promotie naar de Derde Divisie. Tegenstander is Capelle, de nummer vijftien uit de Derde Divisie.

Excelsior'31 TV zendt deze avond live via Facebook.com/TVExcelsior31 een voor- en nabeschouwing op het duel uit, met analisten Sjors Brugge en Patrick Jurgens.

Sjors Brugge speelde in de jaren 2002-2005 en 2008-2010 voor Excelsior'31. Hij promoveerde in zijn eerste periode met Excelsior'31 van de eerste klasse naar de Hoofdklasse en werd gelijk kampioen op het hoogste amateurniveau van Nederland. Zijn goede prestaties leverde hem destijds een transfer op naar Go Ahead Eagles, waar hij drie seizoenen speelde in de Eerste Divisie. Daarna keerde de middenvelder terug in Rijssen en nam na twee seizoenen afscheid bij Excelsior'31 met promotie naar de Topklasse. 

Patrick Jurgens stopte vorig jaar zomer met voetballen in Rijssen. De multifunctionele verdediger kwam twee seizoenen uit voor Excelsior'31 in de Hoofdklasse. Tijdens zijn laatste seizoen werd hij zelfs door de supporters verkozen tot 'speler van het jaar'. Daarvoor speelde hij acht seizoenen met HHC Hardenberg op het hoogste amateurniveau van Nederland en kwam hij Capelle meerdere keren tegen in de Topklasse.

De voorbeschouwing begint dinsdagavond tegen 19.15 uur. De nabeschouwing start gelijk na afloop van de wedstrijd, rond 22.00 uur. Woensdagmorgen is de samenvatting van het duel te bekijken. 

Voor de thuisblijvers, het wedstrijdverslag is deze avond live te volgen via Radio 350. Henk Damkat doet live verslag vanaf De Koerbelt!

 

Kalender icoon woensdag 23 mei 2018 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers