Zaalvoetballers Excelsior tonen karakter tegen Jong Eagles

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior tonen karakter tegen Jong Eagles

Zaalvoetballers Excelsior tonen karakter tegen Jong Eagles

Vrijdagavond hebben de futsallers van Excelsior met 5-5 gelijk gespeeld tegen de Jong Eagles. Na een aantal nederlagen was dit eindelijk weer eens een resultaat waar Excelsior mee thuis kon komen.

Domper op de feestvreugde was wel dat de gelijkmaker pas in de slotseconde moest worden toegestaan.  Al met al was het wel een uitslag waar vooraf voor getekend zou worden.

Door een aantal afzeggingen had Excelsior slechts een wissel en was Andries Slagman vandaag de keeper en stond trainer Murat Yerlikaya in de spits. Desalniettemin begon Excelsior uitstekend aan de wedstrijd. Agassi kon een bal voor een leeg doel intikken en wachtte hier tergend lang mee.

Uiteindelijk werkte hij de bal toch over de doellijn en schoot Excelsior op voorsprong in Oldenzaal.  Via een strak schot van Wim Brinks werd het zelfs 0-2.

Doordat Excelsior de kansen niet afmaakte en het gebrek aan wissels zijn tol begon te eisen, kwam Jong Eagles sterk terug in de wedstrijd en werd het 4-2. Via een mooie individuele actie van Alidus ter Harmsel (in zijn laatste uitwedstrijd) en een verwoestend schot van Wim Brinks, kwam Excelsior toch weer op gelijke hoogte.

Na goed doorgaan van Gerald Keizer bracht Yerlikaya Excelsior toch weer op voorsprong. Onder grote druk van de Jong Eagles moest de 5-5 toch nog werden toegestaan.

Over twee weken speelt Excelsior een van zijn laatste twee thuiswedstrijden van dit seizoen. Aanstaande maandag staat de halve finale van de districtsbeker op het programma tussen het derde en vierde team van Excelsior. Dit duel in De Reggehal begint om 20 uur.

Doelpuntenmakers Excelsior: Wim Brinks 2x, Agassi Daneljan, Murat Yerlikaya, Alidus ter Harmsel.

Opstelling Excelsior: Andries Slagman, Agassi Daneljan, Wim Brinks, Alidus ter Harmsel, Gerald Keizer, Murat Yerlikaya

Kalender icoon zondag 20 maart 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers