Maatschappelijk

Maatschappelijk

SV Excelsior’31, een club met meer dan 1800 leden en talloze vrijwilligers. Een club die door laatstgenoemde een gezond leven kent. Zonder deze mensen zijn wij niets en samen maken we onze club tot één van de mooiste van Nederland.

Sport wordt wel eens omschreven als een afspiegeling van de maatschappij. Vele elementen uit de dagelijkse gang van zaken zie je direct weer bij de vereniging. Het dagelijks bestuur dat fungeert als grote dirigent/management op alle vertakkingen die de club rijk is: voetbalzaken, financieel, kantine/horeca, onderhoud accommodatie, administratie en pr & sponsoring. Daarnaast zijn er enkele commissies die de club een warm hart toedragen zoals de Vriendenkring en de Activiteiten Commissie.

Naast voetbal gerelateerde zaken bieden wij ook de ruimte aan maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn er op de club dagelijks mensen actief met een verstandelijke beperking, bieden wij leerlingen van diverse opleidingen (sport en sociaal cultureel werk) stageplekken aan en draaien en we een programma Gezonde Leefstijl voor het ROC van Twente, begeleidt door onze combinatie functionaris onderwijs – sport.

Onder het menu item Maatschappelijk wordt inhoudelijk dieper ingegaan op bovenstaande onderwerpen: “Excelsior’31 - Meer dan Voetbal!” Meer info

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers