Excelsior'31 zaalvoetbal zwaait icoon uit

Foto bij Excelsior'31 zaalvoetbal zwaait icoon uit

Excelsior'31 zaalvoetbal zwaait icoon uit

RIJSSEN - Donderdag 19 mei is er voor Alidus ter Harmsel een afscheidswedstrijd georganiseerd, hij was jarenlang het 'Dreh und Angelpunkt' bij het 1e team van het Excelsior'31 zaalvoetbal. De spil van het team, met de fluwelen techniek en inventieve ideeën.

Na ruim 20 jaar onafgebroken de sterren van de hemel in het 1e team te hebben gespeeld heeft Alidus ter Harmsel besloten dat het 'welletjes' is geweest. Speciaal voor hem is er een afscheidswedstrijd gespeeld tussen het huidige eerste team van  tegen een team met oud-spelers van Excelsior’31, samengesteld door Marcel Lankamp.

In de glorieperiode van Alidus ter Harmsel werd hij ooit topscorer van de Hoofdklasse en Lankamp was hierbij zijn vaste aangever en ook in de derde helft wisten ze elkaar blindelings te vinden.

Tijdens de wedstrijd speelde Ter Harmsel een helft mee met het nieuwe team en hij eindigde de wedstrijd bij het team van oud-spelers. Na afloop werd hem namens Bandwerk Internet- en Reclamebureau een prachtige actiefoto op canvasdoek aangeboden.

Ook kreeg hij een dvd met hoogtepunten van Jan Nijkamp van Multivideo, zodat hij het allemaal nog eens op z’n gemak kan terugkijken. Al met een al een waardig afscheid van een sieraad voor het zaalvoetbal. 



Foto:
staand (v.l.n.r.): Ruud Kreijkes, Geke Twellaar, Marcel Lankamp, Jos Kreijkes, Arjan Giesbers, Wim Brinks, Ferdinand Schulenburg, Alidus ter Harmsel, Laurens Goossen, Daan Kreijkes, Rene Dangremond, Agassi Daneljan, Murat Yerlikaya.

Zittend (v.l.n.r.): Willard Baan, Richard Letsoin, Sander Kwinteberg, Cor van Dijke, John Lubbers, Wim Beumer, Gerald Keizer, Jan Beunk, Robert Kwinteberg

Kalender icoon dinsdag 24 mei 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers