Argentinië blijft winnen

Foto bij Argentinië blijft winnen

Afgelopen vrijdag 8 april, was er de topwedstrijd in de WK tussen Brazilie en Argentinië. Nadat Brazilië de score had geopend, kwam Argentinië snel terug op 1-1. Voor de rust scoorde Brazilië nog een keer waardoor de ruststand 2-1 in voordeel van Brazilië was.

Na de rust liep Brazilië uit naar een 4-1 voorsprong. Met nog 7 minuten op het scorebord maakte Argentinië de 2-4. Trainer Diego Armando Maradonna van Argentinië, moedigde zijn spelers aan voor het slotoffensief. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd. In de laatst vijf minuten maakten de blauw-witten nog 3 doelpunten waardoor de eindstand 5-4 werd in het voordeel van Argentinië.

In de EK Poules loopt het ook erg lekker, veel teams strijden nog mee voor de bovenste plaatsen. De teams die mindere resultaten heeft, hebben wel enorm veel speelplezier én dat is natuurlijk de basis van het mooie voetbalspel.