Argentinië prolongeert titel

Foto bij Argentinië prolongeert titel

Woensdag 25 mei stond voor Argentinië de voorlaatste wedstrijd op het programma in de WK competitie bij Excelsior '31.
Met 5 punten voorsprong op de nummer 2 Brazilië, vanavond ook de tegenstander, was een gelijkspel genoeg om het kampioenschap binnen te halen.

Het werd een spannende wedstrijd met in de eerste helft veel kansen voor Argentinië. De spitsen Bas en Christiaan werden goed bediend door middenvelder Michiel die vaak snel opkwam. Ook de verdediging, met in het hart Frank en Mark, was in de eerste helft niet te passeren. Voor de rust kon onze topscorer Bas 2 doelpunten scoren. Ruststand 2-0.

Na de rust ging Brazilië meer in de aanval en kreeg het ook een aantal goede kansen. Onze laatste man Frank, die bijna niet te passeren is, en de uitstekend keepende Lars konden echter een tegendoelpunt voorkomen. Tegen het eind van de wedstrijd kreeg Argentinië nog een aantal goede mogelijkheden mede doordat ook de hardwerkende middenvelders Michiel, Yarnick, Luca en Tim Brazilië steeds weer de bal wisten af te pakken. Na wederom een prachtige combinatie aanval wist Bas tegen het einde van de wedstrijd nog eenmaal te scoren. Eindstand 3-0.

Na het behalen van het kampioenschap in de najaarscompetitie 2010, is nu in de voorjaarscompetitie 2011 opnieuw het kampioenschap binnengehaald. Een super prestatie!!

Boven vlnr : Trainer-coach Eric Borghuis, Lars Bekhuis, Marc Nieuwenhuis, Frank Nijzink en Michiel Borghuis,
Onder : Tim Temme, Bas Zwoferink, Christiaan Kamp, Luca Wagemaker en Yarnick van Voorthuizen.