Zaalvoetballers Excelsior'31 1 winnen openingsduel competitie (samenvattingen geplaatst)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior'31 1 winnen openingsduel competitie (samenvattingen geplaatst)

Zaalvoetballers Excelsior'31 1 winnen openingsduel competitie (samenvattingen geplaatst)

Afgelopen donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior'31 1 de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 5-1 gewonnen van DZVV/Koopman Mode uit Denekamp. Aan de hand van succestrainer Marcel Lankamp speelde Excelsior'31 een efficiënte wedstrijd, waarin vooral de kansen uitstekend werden benut.

In het begin speelde de verjongde ploeg van Excelsior'31 erg slordig. Het wachten was dan ook op het openingsdoelpunt van DZVV/Koopman Mode, dat er uiteindelijk ook kwam. Na een goeie pass op de tweede paal van Sander Kwinteberg kon Wim Brinks de 1-1 aantekenen. Direct hierna stond de wedstrijd op de kop door een treffer van Maarten Postma. Hierna vloeide de spanning weg bij de thuisploeg en werd er beter gecombineerd. Na de thee was het publiekslieveling Agassi Daneljan, die op Ronaldo-achtige wijze de belangrijke 3-1 aantekende na een prachtige uitworp van keeper Willard Baan. Na nogmaals een treffer van Wim Brinks was het Robert Kwinteberg die vanaf de penaltystip de eindstand op 5-1 bepaalde. Al met al een goede ouverture van het nog prille zaalvoetbalseizoen.
 
Komende woensdagavond speelt Excelsior'31 een uitwedstrijd bij Sparta Nijkerk. De week hierop ontvangt Excelsior het tweede team van topdivionist LZV Kuipers.
 
 
Scoreverloop:
 
06’ 0-1 Lage Venterink
15’ 1-1 Wim Brinks
16’ 2-1 Maarten Postma
 
Rust:
30’ 3-1 Agassi Daneljan
38’ 4-1 Wim Brinks
45’ 5-1 Robert Kwinteberg (penalty)
 
Opstelling Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Wim Brinks, Gerald Keizer, Harmen van der Maat, Agassi Daneljan, Robert Kwintenberg, Sander Kwinteberg, Maarten Postma
Coach: Marcel Lankamp, Alidus ter Harmsel
Grensrechter: Daan Kreijkes
 
DZVV/Koopman Mode: Nieuwhuis, Systma, Van Os, Brookhuis, Zanderink, Lage Venterink
 
Bekijk de samenvatting via de volgende link: http://youtu.be/QcLBWGANju0
  
 
Excelsior'31 3 verslaat Excelsior'31 4

Na de wedstrijd van Excelsior'31 1 werd de clubderby tussen Excelsior'31 3 en Excelsior'31 4 gespeeld. Voor beide teams was het de eerste wedstrijd van de competitie in de 1e klasse O. In deze poule is tevens Excelsior'31 2 ingedeeld.

Deze clubderby was spannender dan een recente oefenpot tussen beide teams. Toen wist Excelsior'31 3 ruim te winnen.
 
Gisteravond liet Excelsior'31 3 niet zijn beste voetbal zien, maar dat was ook de verdienste van Excelsior'31 4. Met meer rust in de ploeg en tactische omzettingen dan afgelopen week bood Excelsior'31 4 prima tegenstand.
 
Toch mocht het Excelsior'31 4 niet baten. De routine van Excelsior'31 3 gaf de doorslag, wat resulteerde in een 3-1 overwinning voor Excelsior'31 3. Waar de keeper van Excelsior'31 3 voor rust een aantal malen goed handelde, was het invaller keeper (Patrick Dijkgraaf) van Excelsior'31 4 die er voor zorgde dat het maar 3-1 bleef. Met een aantal fabuleuze reddingen zette hij de gezonde concurentie op scherp!
 
Volgende week donderdag staat er weer een clubderby op het progamma in de 1e klasse O. Om 20:00 staat de wedstrijd Excelsior'31 2 - Excelsior'31 3 op het progamma. Een uur later ontvangt Excelsior'31 4 tegenstander ON 1 uit Almelo. Dit beloofd dan wederom weer een mooie zaalvoetbalavond te worden.  
 
Bekijk de samenvatting via de volgende link: http://youtu.be/tU3lv40q9dE
Kalender icoon vrijdag 9 september 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers