Zaalvoetballers Excelsior’31 niet in hun sas tegen SK Turkuaz

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 niet in hun sas tegen SK Turkuaz

Zaalvoetballers Excelsior’31 niet in hun sas tegen SK Turkuaz

Afgelopen donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de thuiswedstrijd tegen SK Turkuaz met 2-4 verloren. Na een voorsprong met de rust van 2-1 ging het uiteindelijk toch weer mis en ging de Turkse kampioen uit Deventer er toch met de winst vandoor, terwijl Excelsior’31 voldoende aan een punt had voor handhaving.

Doordat Robert Kwintenberg tijdelijk gestopt is, omdat hij het huwelijksbootje ingaat en Wim Brinks nog steeds geblesseerd is, waren Gerald Jansen en John Loohuis uit het derde team overgeheveld voor deze wedstrijd. Omdat het tweede en het vierde team een uur later hun onderlinge duel moesten uitvechten, was besloten om deze teams intact te laten. Excelsior’31 4 nam meer dan revanche voor de 5-3 nederlaag van vorige week en versloeg Excelsior’31 2 met maar liefst 8-3. Hierdoor staat het lachende derde team op de rand van het kampioenschap in de 1e klasse O.

Als de concurrentie van Excelsior’31 1 blijft winnen in de Hoofdklasse F heeft het nog steeds een punt nodig om zich helemaal veilig te weten in de strijd tegen degradatie.

Volgende week vrijdag speelt Excelsior’31 uit voor de competitie tegen het hoog geklasseerde ZVV Dynamo Lelystad. Voor de laatste thuiswedstrijd tegen rode lantaarndrager FC Putten is nog geen datum vastgesteld.

Scoreverloop:
1-0 Sander Kwintenberg
1-1 SK Turkuaz
2-1 Sander Kwintenberg

Rust:
2-2 SK Turkuaz
2-3 SK Turkuaz
2-4 SK Turkuaz

Opstelling Excelsior’31: Willard Baan (keeper), John Loohuis, Gerald Keizer, Maarten Postma, Sander Kwintenberg, Henk Lankamp, Gerald Jansen, Agassi Daneljan
Coach: John Baas
Teammanager: Alidus ter Harmsel
Grensrechter: Jan Booms

Kalender icoon vrijdag 23 maart 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers