‘Vandaag is rood’ voor zaalvoetballers Excelsior’31 in Lelystad (samenvatting geplaatst!)

Foto bij ‘Vandaag is rood’ voor zaalvoetballers Excelsior’31 in Lelystad (samenvatting geplaatst!)

‘Vandaag is rood’ voor zaalvoetballers Excelsior’31 in Lelystad (samenvatting geplaatst!)

Vrijdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de uitwedstrijd bij de nummer twee uit de competitie ZVV/Dynamo Lelystad met 5-4 verloren. Na een ruststand van 2-2 liepen de gemoederen in de tweede helft hoog op en trok Excelsior’31 andermaal aan het kortste eind.

Door deze nederlaag heeft Excelsior’31 nog steeds een punt nodig om zich veilig te weten in de strijd tegen degradatie in de Hoofdklasse F.

Wegens afmeldingen van Willard Baan en Sander Kwintenberg en de blessure van Wim Brinks waren Gerard ten Berge en de gebroeders Harmen en Jan Baan aan de wedstrijdselectie toegevoegd. Vooral keeper Jan Baan verrichte enkele spectaculaire reddingen.

Maarten Postma was de grote man deze avond met drie plaatjes van doelpunten. Cruciaal was de fase waarin de scheidsrechter verzuimde een speler van Dynamo de tweede gele kaart te geven. Even later was Gerald Keizer wel de klos en kreeg hij wel zijn terechte tweede gele kaart en dus rood. Al met al had Excelsior’31 zeker recht op het zo gekoesterde puntje, waar het al weken op wacht, maar het mocht niet zo zijn.

Stand onderin de Hoofdklasse F:

Excelsior’31 19 wedstrijden 19 punten
Hoekje/Toyota 19 wedstrijden 18 punten
ZVV Sparta 19 wedstrijden 16 punten
Putten SV 19 wedstrijden 16 punten

Bij een gelijk aantal punten zullen er beslissingswedstrijden worden gespeeld tussen de betrokken ploegen.

Donderdag 19 april speelt Excelsior’31 in de vertrouwde Reggehal om 20:00 uur tegen Putten SV. Excelsior’31 heeft in deze wedstrijd voldoende aan een punt om zich te handhaven.

Doelpunten Excelsior’31: Maarten Postma 3x, eigen doelpunt

Selectie Excelsior’31: Jan Baan (keeper), Gerald Keizer, Harmen Baan, Henk Lankamp, Gerard ten Berge, Agassi Daneljan, Maarten Postma

Coach: John Baas

Wedstrijdverslag met dank aan Gerald Keizer
Samenvatting met dank aan Jan Nijkamp

 

Kalender icoon maandag 2 april 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers