Zaalvoetballers Excelsior'31 doen proefexamen tegen studenten v.v. Drienerlo (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior'31 doen proefexamen tegen studenten v.v. Drienerlo  (samenvatting geplaatst!)

Zaalvoetballers Excelsior'31 doen proefexamen tegen studenten v.v. Drienerlo (samenvatting geplaatst!)

Donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 een oefenwedstrijd met 5-4 gewonnen van eerstedivionist VV Drienerlo. Deze tegenstander had vorige week al de laatste competitiewedstrijd gehad en is op de achtste plaats geëindigd in de Eerste Divisie met 19 punten.

Het wrange is dat Excelsior'31 al wekenlang op 19 punten staat en nog steeds niet veilig is in de Hoofdklasse F. In een open en vriendschappelijke wedstrijd speelde Excelsior’31 een sterke wedstrijd en wist het verrassend te winnen van een tegenstander die een klasse hoger speelt.

De doelpunten van Excelsior’31 deze avond kwamen op naam van: Maarten Postma, Sander Kwintenberg, Wim Brinks, Agassi Daneljan en debutant Lennart v/d Maat. De selectie bestond deze avond naast de eerder genoemde doelpuntenmakers uit keeper WIllard Baan en verdediger Gerald Keizer.

Volgende week donderdag speelt Excelsior’31 in de vertrouwde Reggehal om 20:00 uur een belangrijke competitiewedstrijd tegen Putten SV. Excelsior’31 heeft in deze laatste competitiewedstrijd voldoende aan één punt om zich te handhaven.

De nummers 11 en 12 degraderen normaliter in de hoofdklasse. Aangezien één team zich in het begin van de competitie heeft teruggetrokken, degradeert nu alleen de nummer 11 van de ranglijst.

STAND ONDERIN DE HOOFDKLASSE F

Bij een gelijk aantal punten zullen er beslissingswedstrijden worden gespeeld tussen de betrokken ploegen.

Na deze oefenwedstrijd werd de clubderby in de 1e klasse O tussen Excelsior'31 3 en Excelsior'31 2 gespeelt. Net als de eerste ontmoeting tussen beide teams in deze competitie eindigde ook deze wedstrijd in een 3-2 overwinning voor Excelsior'31 3.

Excelsior'31 3 sluit de competitie af als kampioen met 53 punten uit 20 wedstrijden. Excelsior'31 2 heeft nog 3 wedstrijden voor de boeg en staat momenteel op een tweede plaats op de ranglijst.

Kalender icoon vrijdag 13 april 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers