Xential nieuwe kledingsponsor Excelsior’31 1 (zaal)

Foto bij Xential nieuwe kledingsponsor Excelsior’31 1 (zaal)

Xential nieuwe kledingsponsor Excelsior’31 1 (zaal)

Het eerste zaalvoetbalteam van Excelsior’31, uitkomend in de Topklasse, heeft in Xential een nieuwe kledingsponsor. Het bedrijf van eigenaar Ruud Vos zal vanaf aankomend seizoen zichtbaar zijn met een uiting op het wedstrijdtenue, trainingspakken, polo’s en tassen van het vaandelteam van de Rijssense zaalvoetbalploeg.

Xential organisatie
Xential is een Rijssense onderneming met een passie voor IT in het algemeen en innovatie in het bijzonder. ''Wij staan voor eerlijk, eigenwijs en eenvoudig. Xential ontwerpt, bouwt en onderhoudt een documentcreatie programma die geschikt is voor elke organisatie. Dit doen we met een team van de best gekwalificeerde mensen met een nuchtere no nonsense mentaliteit. Eerlijkheid staat voorop. We doen daadwerkelijk wat we zeggen en als iets niet kan, zeggen we het ook. Onze oplossing zorgt ervoor dat iedereen op een eenvoudige en snelle manier de perfecte documenten kan maken. Dit doen we ondertussen voor ruim 140 klanten in diverse markten. Momenteel werken we veelal voor de overheid markt. Denk hier bijvoorbeeld aan gemeenten, provincies, waterschappen en veiligheidsregio’s. Overigens is er sinds kort een volledig nieuw SaaS platform beschikbaar die Xential voor branches als zorg, juridische dienstverlening en ook MKB beschikbaar maakt.''

Xential oplossing
Xential is een web applicatie waardoor je sjablonen altijd en overal beschikbaar zijn, onafhankelijk van de tekstverwerker die je gebruikt. Xential zorgt ervoor dat adressering, gebruikersgegevens en ondertekening automatisch foutloos worden ingevoegd. Je kunt er alle documentprocessen mee inrichten en zowel initiatief documenten als procesdocumenten maken vanuit taakapplicaties en dergelijke. Xential kan eenvoudig worden gekoppeld aan verschillende systemen. Hierbij worden alle bekende gegevens automatisch ingevuld en worden alle gemaakte documenten automatisch geregistreerd in een archief.

Kalender icoon maandag 19 juni 2017 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers