Futsal: ABC Hekwerk komt 1-2-3 naar Rijssense zaal ...

Futsal: ABC Hekwerk komt 1-2-3 naar Rijssense zaal ...

Donderdag 20 december om 20.00 uur staat er voor de futsallers van Excelsior'31 een belangrijke competitiewedstrijd op het programma. Het Heerdense ABC Hekwerk komt deze avond op bezoek. Eerder dit seizoen werd deze wedstrijd uitgesteld, omdat ABC Hekwerk toen te weinig spelers op de been kon brengen, dit vanwege trainingsverplichtingen van een aantal spelers die ook in het veldvoetbal actief zijn. Dit leverde ABC Hekwerk 3 punten in mindering en een forse geldboete op.

Maar Excelsior'31 is alvast gewaarschuwd, want dit keer komt ABC Hekwerk wél. Omdat de veldcompetitie stil ligt, lijkt ABC Hekwerk voor het eerst dit seizoen over een complete selectie te beschikken, en kunnen de Rijssenaren hun borst alvast nat maken. Want ABC Hekwerk vecht tegen degradatie, en zal er dus alles aan doen om punten te pakken.
Excelsior'31 daarentegen zal er ook alles aan gelegen zijn om deze wedstrijd te winnen, want met drie winstpunten gaan de Rijssenaren de - mini - winterstop in met een 2e plek in de hoofdklasse G. En dat zou een uitstekende prestatie zijn als debutant, alhoewel de prijzen pas in de 2e seizoenshelft worden verdeeld.

De Excelsioren speelden afgelopen maandag een oefenwedstrijd in Enschede tegen 1e Divisionist Drienerlo. De studenten, die dit seizoen in de 1e Divisie nog geen wedstrijd verloren en op een verdienstelijke tweede plaats staan, wonnen deze wedstrijd met 8-2. Voor Excelsior'31 scoorden Laurens Goosen en Cor van Dijke.

Excelsior'31-coach Marcel Lankamp vond het een nuttige oefenwedstrijd: "Ondanks de dikke nederlaag waren er fases in de wedstrijd dat we aardig mee konden komen met Drienerlo. Maar aan alles kun je zien dat de studenten de faciliteiten hebben om hun conditie te verbeteren. Ze hanteerden een tempo wat wij bij vlagen niet konden bijbenen. We kennen onze beperkingen weer."

De stand vooraf:
1.  ZVV '91                      12-30
2.  Sparta Nijkerk             13-28
3.  Excelsior'31                12-27
4.  SVVN                         13-27
5.  Marktzicht                  13-26
6.  SVW/De Middenstip     13-25
7.  Ommer Automaten     13-16
8.  HSC '21                     12-15
9.  Bordkrijt                    13-9
10. ZVD/Koopman Mode  13-7
11. ABC Hekwerk            12-5
12. HZVV/De Sypel          13-4

Kalender icoon dinsdag 18 december 2007 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers