Kok, Siemelink, Zwollo, Lubbers, Van Pijkeren, Brugge, Isa (78. Van Zundert), Davina, Ten Hoeve, Leferink en Özkök (59. Janssen)

Klik hier voor de samenvatting én een reactie van Coen Zwollo, op zijn 2e rode kaart van het seizoen, op RTV Oost

Klik hier voor een uitgebreid verslag op Voetbal op Zaterdag

Klik hier voor een verslag in dagblad De Stentor

Klik hier voor een verslag in het Nederlands Dagblad

Niels ten Hoeve week na rust veelvuldig uit naar de linkerflank, waardoor de angel uit het normaliter zo levensgevaarlijke aanvalsduo Ten Hoeve/Leferink werd gehaald....

Bron: klik hier
HARDENBERG - De derby in de hoofdklasse C tussen de voetballers van HHC en Excelsior'31 eindigde zaterdagmiddag onbeslist: 1-1.

3 schoenmaten verschil...

Ruud Bruns, na de zomer spelend voor DETO, zette HHC in de eerste helft op voorsprong. Een eigen doelpunt tien minuten voor tijd van Edwin Starke betekende de 1-1. Zowel HHC als Excelsior'31 eindigde het duel met tien man.

John van Pijkeren beleefde een moeilijke middag, tegen Appie Altunbas

Eerst werd Lars Offringa van de thuisploeg met twee keer geel weggestuurd, in de slotfase mocht Excelsior'31-verdediger Coen Zwolle met direct rood inrukken na een overtreding met gestrekt been.

Zwollo incasseerde eerder dit seizoen (thuis tegen WHC) ook al de rode kaart.

Excelsior'31 was in blessuretijd nog dicht bij 1-2, maar het schot van Michel van Zundert werd gered door HHC-doelman Danes.

HHC'er Vincent Voshaar appelleert voor buitenspel, Bunyi kan echter door

HHC was daarvoor ook een paar keer gevaarlijk geweest. Zo zag Stefan Buitenhuis zijn inzet op de paal belanden.

Edwin Starke (HHC Hardenberg) speelde een prima wedstrijd tegen Niki Leferink, maar had één ongelukkig moment... wat Excelsior'31 uiteindelijk één punt opleverde

Ondanks het puntenverlies blijft Excelsior'31 lijstaanvoerder. De voorsprong op Harkemase Boys, dat met 1-0 bij ACV won, is vijf punten.

De formatie uit Friesland moet nog wel een duel inhalen. HHC staat achtste, maar het verschil met de subtop (en plekken voor de topklasse) is minimaal.