Excelsior'31 en Capelle in evenwicht (1-1) (foto's & samenvatting geplaatst!)

Foto bij Excelsior'31 en Capelle in evenwicht (1-1) (foto's & samenvatting geplaatst!)

Excelsior'31 en Capelle in evenwicht (1-1) (foto's & samenvatting geplaatst!)

Klik op de TV (rechts) voor een uitgebreide samenvatting van dit duel (in HD), gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Klik hier voor 125 foto's (copyright www.excelsior31.nl)

Opstelling Excelsior'31: 
Arjan Kok, Kevin Siemelink, Andreas David, John Lubbers, Michel Gerritsen Mulkes, Dennis Rosink, Niek Davina, Nigel Michels (76. Bunyamin Özkök), Jan Borghuis, Robert Wilens, Gerald Ten Hove (56. Gradus Hempenius).
 
Opstelling Capelle:
Rick v/d Burgh, Kristian Adelmund, Jeroen Koppelaar, Bob Vermunt (61. Michel v/d Guldener), Joshua Brard, Marwin Richard, Gertjan Rothman, Philip de Hartog, Henk Roeland (77. Laurens Visser), Jamie Jaliens en Lars Bosscha

 
Excelsior'31 - Capelle 1-1 (1-1). 
0-1 Gertjan Rothman (39)
1-1 Robert Wilens (43)
 

 
Scheidsrechter: dhr. C.B. De Bruin (Katwijk)
Toeschouwers: 650
Gele kaart: Kevin Siemelink (Excelsior’31) en Lars Bosscha (Capelle)
Rode kaart: geen

 
Excelsior’31 en Capelle weinig wijzer na remise (1-1)
RIJSSEN – Excelsior’31 en Capelle hebben het publiek met name voor rust behoorlijk weten te boeien, in een duel dat met name in die fase rijk aan kansen was. In de beginfase was had Capellenaar Henk Roeland op goed moment die de hoek voor het uitzoeken had, oog in oog met doelman Arjan Kok, van de thuisploeg. Roeland verzuimde echter de score te openen.



Ook Excelsior’31 liet zich niet onbetuigd en kwam een aantal keren gevaarlijk door, via de flanken. Achtereenvolgens waren het Niek Davina en Robert Wilens die uiteindelijk een teenlengte tekort kwamen.
 

 
Weinig later kwamen de bezoekers alsnog op voorsprong, middels een fraai uitgespeeld doelpunt. De boomlange Capelle targetman Marwin Richard, die als twee druppels water lijkt  op RKC’er Evander Sno, bediende middels een kaats (per borst!) Gertjan Rothman, die doelman Kok kansloos liet, 0-1.

 
Toch gaf de thuisploeg zich niet zomaar gewonnen en kreeg daarom loon naar werken, middels Robert Wilens, die met een dwarrelbal zijn 3e treffer van het seizoen liet aantekenen, 1-1. 



Na 45 minuten had de stand op het scorebord zomaar 3-3 kunnen aangeven.  Na rust daalde het niveau dermate dat het leek alsof beide ploegen wel konden leven met een remise. Onnodige risico’s werden er daarom nauwelijks meer genomen. 
 

Excelsior'31 deelt punten met Capelle
Bron: klik hier
RIJSSEN – Topklasser Excelsior’31 wist niet af te rekenen met naaste concurrent Capelle. In Rijssen werd het zaterdagmiddag 1-1. Beide ploegen hadden voorafgaand aan het duel 17 punten. Winst was meer dan welkom om zo de aansluiting met de subtop te behouden.
 

 
Excelsior trok fel van start en kreeg al direct een aantal goede kansen. Niek Davina, die terug keerde van een blessure, en Jan Borghuis waren dichtbij een treffer. Daarna zakte de Rijssense formatie wat in en nam Capelle de leiding. Gertjan Rothman zorgde met een fantastisch schot voor de 0-1. Capelle kon echter niet lang van de voorsprong genieten, want kort daarna rondde Robert Wilens een fraaie aanval doeltreffend af: 1-1.

 
Ook na de pauze viel er genoeg te beleven voor de toeschouwers. Kevin Siemelink was gevaarlijk met een voorzet en uit de corner die daarop volgde werkte Capelle de bal bijna in eigen goal. Excelsior bleef aandringen. Een kopbal van John Lubbers werd van de doellijn gehaald.


 
Het duel zakte richting het einde toe wat in en gescoord werd er niet meer. De 1-1 was al met al een terechte afspiegeling van de verhoudingen.
 
Excelsior staat nu op 18 punten uit 13 duels.
 


Kalender icoon zaterdag 12 november 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers