Excelsior’31 D6 met de Nederlands 11-tal spelersbus op pad (verslag)

Foto bij Excelsior’31 D6 met de Nederlands 11-tal spelersbus op pad (verslag)

Excelsior’31 D6 met de Nederlands 11-tal spelersbus op pad (verslag)



* Klik hier voor 106 foto's (copyright www.excelsior31.nl)





D6 speler Nafthali Broos met Otto ter Maat, eigenaar van de Plusmarkt aan de Roelf Bosmastraat, in Rijssen

Uitleg vooraf:
Excelsior’31 D6 speler Nafthali Broos viel bij de Voetbalplaatjesactie van de Plusmarkt met de neus in de boter (en in de prijzen). Nafthali mocht van Otto ter Maat, eigenaar van de Plusmarkt aan de Roelf Bosmastraat in Rijssen, kiezen uit 4 kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands 11-tal, of met zijn eigen team (Excelsior’31 D6) vervoerd te worden naar een uitwedstrijd. Met de spelersbus van het Nederlands 11-tal nog wel! 

Nafthali, teamplayer als hij nu eenmaal is, koos voor de laatste optie. Zijn teamgenoten waren hem ‘eeuwig’ dankbaar, kunt u zich voorstellen!

verslag van D6 spelers Yorick en Nafthali
Het begon om 9.00 uur bij Excelsior'31 in de kantine. Daar kregen we een ontbijt aangeboden door de Plusmarkt. Het ontbijt was heel lekker! Toen we klaar waren met eten liepen we naar buiten en daar stond de KNVB bus op ons te wachten. De bus was blauw met oranje, er stond een grote leeuw van Oranje op. We moesten heel lang wachten voordat we in de bus konden, omdat we heel vaak op de foto moesten. We leken wel beroemd!

Toen we dat hadden gedaan kregen we een zakje met versnaperingen voor onderweg van de Plusmarkt. Daarna moesten we nóg een keer op de foto. Er zaten allemaal lekkere dingen in het zakje! Toen mochten we eindelijk de bus in.

Iedereen mocht een ouder meenemen, de bus was bijna vol. Toen we in de bus waren was het heel gezellig. Iedereen maakte plezier. Toen kwamen we aan bij Rood-Zwart, op Sportpark de Scheetheuvel, wat wij een beetje een rare naam vonden: we begonnen allemaal te lachen.

Toen liepen we verder naar de kleedkamer en gingen vol goede moed het veld op.

We hadden in de eerste helft best goeie kansen, maar na de 1e helft stonden we jammer genoeg al met 2-0 achter. Toen dachten we 'Dat maken we wel weer goed'. Maar dat gebeurde niet want hun verdediging was heel sterk en ruig. Wij kregen daarom ook een paar vrije trappen, die benutten we jammer genoeg niet goed. We maakten nog een doelpunt, door onze nummer 9, Yorick. 



We wonnen niet omdat we nogal ruige tegenstanders hadden en de scheidsrechter volgens ons niet alles goed bestrafte. 

De stand was jammer genoeg 5-1 voor Rood-Zwart. Toen was de wedstrijd afgelopen.

Gelukkig hadden we tenminste nog één doelpunt gescoord.

We gingen weer terug naar Excelsior ’31, met de KNVB bus. Het was nog steeds gezellig achterin. Daarna mochten 8 spelers van ons team bij de thuiswedstrijd van het eerste ballenjongen zijn.

Het was een hele leuke dag verder.

Hans, Adem en de Plusmarkt hartstikke bedankt voor deze leuke dag!
                                                
                            

Groetjes van Yorick, Nafthali en de rest van de D6
 

Kalender icoon zondag 25 maart 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers