(samenvatting & foto's geplaatst) Excelsior’31 2 verliest opnieuw van AZSV 2

Foto bij (samenvatting & foto's geplaatst) Excelsior’31 2 verliest opnieuw van AZSV 2

(samenvatting & foto's geplaatst) Excelsior’31 2 verliest opnieuw van AZSV 2

Verslag door Harald Eertink

Klik hier voor 43 foto's (copyright www.excelsior31.nl)


Excelsior’31 2 heeft de goede reeks van de laatste weken geen vervolg kunnen geven. In een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende, trok AZSV 2 aan het langste eind (0-1).
AZSV speelde op dezelfde wijze als de heenwedstrijd en dat was begrijpelijk, want ook toen werd er gewonnen door de ploeg uit Aalten. Ons doel was om de defensieve stellingen met veel bewegende mensen te doorbreken.



Het baltempo was echter te laag om serieus gevaarlijk te worden. Het hobbelige veld werkte ook niet mee. Veel uitgespeelde kansen werden dan ook niet gecreëerd, overigens ook niet door de gasten. Logisch dat met rust de 0-0 nog op het scorebord stond.

De tweede helft een soortgelijk beeld. In één van de spaarzame uitvallen van AZSV viel letterlijk de 0-1 uit de lucht. Een afgeslagen corner werd opnieuw ingebracht en vanaf de 16 meter werd de  bal binnengeschoten.  Niet hard of zuiver, maar door de vele spelers die in het blikveld van keeper Patrick Loohuis stonden, zag hij de bal niet aankomen.



We probeerde de druk op te voeren, maar te weinig spelers behaalde vandaag het normale niveau om echt iets te kunnen forceren. Gert-Jan Schultink was het dichtst bij de gelijkmaker, maar zijn inzet werd tot tweemaal toe van de lijn gehaald.

En zo ging AZSV 2 opnieuw met de winst aan de haal. Het gevolg is dat wij een pas op de plaats moeten maken voor wat betreft de kampioensstrijd.  Het verschil met de twee koplopers (DVS’33 2 en AZSV 2) bedraagt 8 punten. Wel hebben wij één wedstrijd minder gespeeld dan de overige teams bovenin.

Komend Paasweekend staan twee thuiswedstrijden op het programma. Op zaterdag tegen VVOG 2 en op 2e Paasdag de inhaalwedstrijd tegen Sparta Nijkerk 2.

Gezien de vele verrassingen in onze competitie is nog steeds alles mogelijk!

En daar houden wij ons aan vast!
 

Kalender icoon zaterdag 31 maart 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers