Excelsior’31 deelnemer van prestigieuze seizoensopening Derby Days event

Foto bij Excelsior’31 deelnemer van prestigieuze seizoensopening Derby Days event

Excelsior’31 deelnemer van prestigieuze seizoensopening Derby Days event

Het Twentse amateurvoetbal trapt seizoen 2012/2013 op spectaculaire wijze af. Op 4 augustus 2012 vindt in Oldenzaal de eerste editie van Derby Days plaats. Sportpark Vondersweijde vormt daarmee de thuisbasis voor een dag vol voetbalfestiviteiten.

Derby Days presenteert een prachtig deelnemersveld. Het eerste elftal van Excelsior’31 is net als Quick’20, HHC Hardenberg, HSC’21, Rigtersbleek en Jong FC Twente deelnemer van het evenement. Het hoofdveld zal daarmee decor zijn van maar liefst 9 derby’s.
Niet alleen sportief moet Derby Days een spektakel worden. De organisatie werkt met meerdere partijen samen om er 4 augustus een voetbalpretpark van te maken: “Naast de steun van FC Twente heeft ook Heracles zich als partner aangesloten bij Derby Days. Dat sterkt ons in de gedachte dat Derby Days veel meer is dan een voetbaltoernooi. Speciale aandacht gaat daarom uit naar gehandicaptenvoetbal, een uitgebreid programma voor kinderen en vrouwenvoetbal.”

Lamber Voortman, voorzitter van Excelsior’31, is enthousiast over het nieuwe initiatief: “Derby Days is een verfrissend idee. Nieuw qua opzet en daarmee zo aantrekkelijk dat we meteen interesse hadden. Door de gekozen opzet verwacht ik dat er veel publiek op af gaat komen en dat het een aantrekkelijk evenement zal worden.”

Derby Days is - uiteraard – gratis toegankelijk voor jong en oud. Voor meer informatie over dit ‘Twentse voetbalfeest’ kunt u kijken op www.derbydays.nl of kunt u het evenement volgen op Twitter en Facebook.
Kalender icoon dinsdag 3 april 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers